Ο Άδωνις ΓεωργιάδηςΕυθείες βολές κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, εξαπέλυσε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του εμφάνιση στη ΝΕΤ.
Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον Χρήστο Παπουτσή με αφορμή τη ρύθμιση για την πειρατεία και ειδικότερα για την παρουσία ένοπλων ιδιωτών φρουρών σε εμπορικά πλοία.
Επίσης, τόνισε ότι εάν δεν αντιδρούσαν εγκαίρως ο ίδιος και ο Υπ. Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, καθησυχάζοντας τον εφοπλιστικό κόσμο- αυτή τη στιγμή θα «είχαμε χάσει από την ελληνική σημαία περισσότερα από 300 πλοία».
Επίσης, υπογράμμισε: «Ο κος Παπουτσής δεν είχε καμιά αρμοδιότητα και καμιά δουλειά να προβεί σε μια τέτοια κίνηση, που αφορά καθαρά το Υπ. Ναυτιλίας. Να μην βάζουμε σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Είναι επικίνδυνοι».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.