Υπαναχώρηση της δοτής κυβέρνησης για τις διακοπές του ρεύματος μετά την αντίσταση των κινημάτων πολιτών και συλλογικοτήτων αλλά και τις "καμπάνες" με την υπόδειξη της παρανομίας του μέτρου τόσο από το Συνήγορο του Πολίτη αλλά και  την απάντηση - γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πως η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ.
Σε πρωινή εκπομπή, ο Γ.Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Πλασκοβίτης, απαντώντας σε ερώτημα διευκρίνησε πως η ΔΕΗ πρέπει να εισπράττει την αξία του ρεύματος, ενώ η διεκδίκηση του χαρατσιού από το κράτος θα επικεντρωθεί όχι με την απειλή διαποπής της σύνδεσης ηλεκτροδότησης αλλά με συνήθεις τρόπους φορολογικής πίεσης από τις ΔΟΥ ( φορολογική ενημερότητα κλπ).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.