Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης κ. Λαζαρίδη σήμερα, με χαρά πληροφορηθήκαμε πως διευθετήθηκε το πρόβλημα της μετακίνησης των μαθητών Ρομά της Περαίας, από και προς τα σχολεία που φοιτούν.
Η Διοίκηση του Δήμου επέδειξε την ευαισθησία και την υπευθυνότητα που πρέπει να επιδεικνύει κάθε αρμόδιο θεσμικό όργανο και διέθεσε λεωφορείο που αναλαμβάνει πλέον με ασφάλεια να παραλαμβάνει το πρωί, τους μαθητές από τον οικισμό και να τους επιστρέφει το μεσημέρι μετά το πέρας των μαθημάτων.


Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί δεν θα υπάρξουν φωτογραφικά ντοκουμέντα (όπως της διπλανής φωτογραφίας) που μόνο θλίψη προκάλεσαν στους κατοίκους, και αποτέλεσαν την αιτία για την επίλυση ενός από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπαθείς τσιγγάνοι της περιοχής μας.


Ακτιβιστής


Σχετικό άρθρο: 

Μεταφορά μαθητών Ρομά στον καταυλισμό Περαίας, μετά το μάθημα

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.