Με αφορμή την διάψευση δημοσιεύματος της Ελευθεροτυπίας από το Μίκη Θεοδωράκη, σχετικά με τις επαφές για τη δημιουργία συμπαράταξης με τις κινήσεις Αλαβάνου και Καζάκη θα θέλαμε να υποδείξουμε στον μεγάλο Μίκη ότι ο προσωπικός του ρόλος σ' αυτή τη φάση επιβάλλεται να είναι συνενωτικός των αντικαθεστωτικών κινημάτων. 
Αυτός είναι και ο προσδοκώμενος ρόλος που καλείται να διαδραματίσει και η Σπίθα.
Όλες αυτές οι οργανώσεις και κινήσεις που καθημερινά ξεπηδούν από την αντίδραση των πολιτών στο συστημικό πολιτικό καθεστώς θα πρέπει να ενωθούν σε ένα μεγάλο πατριωτικό αντικαθεστωτικό ρεύμα, που θα μπορέσει να εκφράσει τις ελπίδες του λαού για αποτίναξη της αντισυνταγματικής κυβέρνηση των πρόθυμων της διεθνούς του χρήματος.
Οποιαδήποτε διαφορετική προσέγγιση  αδυνατίζει τη μεγάλη αυτή προσδοκία και αντικειμενικά εξυπηρετεί τους υπαλλήλους της Μπίλντερμπεργκ, της Τρόικας και των λαμογιών του επιχειρηματικοδημοσιογραφικοπολιτικού κατεστημένου.
Περιμένουμε να ξεπεράσεις οποιαδήποτε πικρία σου και να σταθείς στο ύψος της ιστορίας σου.
Μακριά από ανώφελους εγωισμούς και διασπαστικούς αφορισμούς.
Οι ηγετικές προσωπικότητες επιβραβεύονται όταν μπορούν να συνενώσουν και όχι όταν προσπαθούν να ηγεμονεύσουν.


Με την ελπίδα λοιπόν αγαπητέ Μίκη Ή εναντίον της;


Η διάψευση που αποτέλεσε αφορμή για την τοποθέτησή μας:



«Με έκπληξη διάβασα στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» τα περί δήθεν συνάντησής μου με τον Αλέκο 
Αλαβάνο και Δημήτρη Καζάκη την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, με στόχο τη δημιουργία συμπαράταξης.

Διαψεύδοντας κατηγορηματικά το εν λόγω δημοσίευμα, θα ήθελα να επισημάνω ότι μια έγκριτη εφημερίδα όπως είναι η Ελευθεροτυπία, θα έπρεπε να διασταυρώνει τις πληροφορίες της πριν τις δημοσιεύσει.Το εγχείρημα για τη συγκρότηση συμπαράταξης για τη νέα ΕΛΛΑΔΑ έχει ήδη ξεκινήσει με τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του λαού μας στα Προπύλαια, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο Σύνταγμα και στις πλατείες των άλλων πόλεων της πατρίδας μας και θα συνεχιστεί με νέες δυναμικές πρωτοβουλίες, που σύντομα θα γίνουν δημόσια γνωστές».
Ακτιβιστής
Σχετικό άρθρο του Ακτιβιστή:

Η αναγκαιότητα της δημιουργίας ΜΕΤΩΠΟΥ και η αποφυγή των παιδικών ασθενειών της συνεργασίας

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.