Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον κ. Αντώνη Χατζημανώλη, διευθυντή των Αγώνων της διοργάνωσης του Προκριματικού Σχολικού Πρωταθλήματος Δυτικής Θεσσαλονίκης:


Αγαπητοί φίλοι,

Από χτες η Ένωση ανακοίνωσε πρόωρα με προκήρυξη τη διοργάνωση του Σχολικού Δυτικής Θεσσαλονίκης. Η προκήρυξη που σας εστάλη δεν βρίσκει σύμφωνους τους διοργανωτές και τη θεωρούμε άκυρη. Είναι πρωτοφανές οτι δεν ερωτήθηκα καθόλου ως Διευθυντής Αγώνων, τι θα αναφέρει η προκήρυξη, με ποιους θα συνεργαστώ, τι ώρες θα διεξαχθούν οι αγώνες και άλλες λεπτομέρειες των αγώνων.

Ο κ. Βύρων Τσορμπατζόγλου αποφάσισε μόνος του να τοποθετηθεί Κύριος Διαιτητής - Chief Arbiter, παρ´ολο που διαφωνώ κάθετα. Απαράδεκτη ενέργεια η οποία από χθες έχει δημιουργήσει ερωτήματα σε όσους σκόπευαν να βοηθήσουν τη διοργάνωση. Κύριε Τσορμπατζόγλου, δεν είναι δικιά σας η διοργάνωση, δεν την αναλάβατε εσείς. Παραπονέθηκα και απαίτησα από τον κ. Μαυρομούστακο να αφαιρέσει την προκήρυξη από το σάιτ της Ένωσης, αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει αυτό.

Η Ένωση μας έχει αναθέσει τη διοργάνωση και παρακαλώ το Δ.Σ της Ένωσης να μην πολεμήσει την προσπάθειά μας αλλά να μας επιτρέψει να τη διοργανώσουμε όπως πρέπει.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Αντώνης Χατζημανώλης

* Θεωρήστε άκυρη την προκήρυξη που σας απέστειλε ο κ. Μαυρομούστακος, θα σας αποσταλεί η διορθωμένη σύντομα.
Ευχαριστώ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.