Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά και αυτά ‘νε τα πρώτα μαντάτα από το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:
·         Ο καιρός θα είναι καλός σήμερα (Δευτέρα) και μέχρι την Πέμπτη και θα ανέβει λίγο το θερμόμετρο και ως προς τις ελάχιστες και ως προς τις μέγιστες αλλά θα υπάρχει τα πρωινά παγετός.

·         Την Πέμπτη το βράδυ αλλάζει ο καιρός  (σε όλη τη χώρα) και μέσα στη νύχτα θα αυξηθούν οι νεφώσεις και το πρωί της Παρασκευής (ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ) αναμένονται από δυτικά προς ανατολικά βροχές και καταιγίδες και χιονοπτώσεις από τα 700-800μ. και πάνω.
·         Τα φαινόμενα διατηρούνται μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στην  Κ. Μακεδονία και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στα «πόδια» της Χαλκιδικής και στο Στρυμωνικό κόλπο και μέχρι την Κυριακή στη Θράκη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.