Από τον Κώστα και την Ειρήνη, πήραμε το παρακάτω μέηλ, που μας πληροφορεί για το ξεκίνημα δύο πολύ σημαντικών σελίδων (ενός site και ενός ιστολογίου) με πλήρη αναφορά στο αγαπημένο μας σκάκι. Ο Κώστας Γιουβαντσούδης για τους σκακιστές δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι από τους ανθρώπους που διαχρονικά προσέφεραν πολλά στο άθλημα, τόσο ως σκακιστής, δάσκαλος αλλά και παράγοντας (με την καλή φυσικά έννοια του όρου ).


"Μετά από πολλά χρόνια ξανά-αναρτήσαμε τη προσωπική μας σελίδα εμπλουτισμένη και με πρόσφατο υλικό. Αν και βασίζεται στο απαρχαιωμένο frontpage νομίζουμε ότι είναι πλούσια σε υλικό. Σύντομα ευελπιστούμε να την αναβαθμίσουμε και τεχνικά. Παράλληλα κάνουμε προσπάθεια να ξεκινήσουμε και ένα Blog
 
 
 
Ευχαριστούμε
Κώστας Ειρήνη
 
ΥΓ: Θα χαρούμε να μας στείλετε τις παρατηρήσεις σας με σκοπό να βελτιώσουμε όσο μπορούμε τη σελίδα μας. Επίσης θα χαρούμε να συνδέσετε τη σελίδα μας και με τη δική σας"
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.