Δεν άργησαν να γίνουν οι συμφωνίες μεταξύ Σαμαρά και πρώην πρωτοπαλίκαρων του Καρατζαφέρη. Και πρωί - πρωί , Μ. Βορίδης και Α. Γεωργιάδης,  μετέβησαν στα γραφεία της Συγγρού και δήλωσαν πίστη στον άλλο κολοτούμπα, τον Αντώνη Σαμαρά.
Τώρα που "ενισχύεται" με το ακροδεξιό υλικό αυτό που μένει είναι να προχωρήσει ο Αντωνάκης και σε αλλαγή του εμβλήματος και να βάλει το τσεκούρι του Βορίδη στη θέση του πυρσού.

Ήδη προβλέπουμε συνολική μετακίνηση των μνημονιακών κομμάτων σε δεξιότερες θέσεις, με το ΠΑΣΟΚ να έχει ενστερνισθεί νεοφιλελεύθερες και δεξιές απόψεις και θέσεις και τη ΝΔ να επιχειρεί να καπαρώσει τον ακροδεξιό κατάστημα που κατείχε ο άλλος κολοτούμπας του ΛΑΟΣ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.