Η γνωστή πρωτοβουλία απλών πολιτών για την αλλαγή του πολιτικού συστήματος της χώρας, μέσω της αλλαγής του Συντάγματος από τους ίδιους τους πολίτες με Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, προχωράει  κανονικά. Κανείς δεν περίμενε από την αρχή τόσο ενδιαφέρον από πολίτες από τα όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, ακόμα και από Έλληνες του εξωτερικού.

Ήδη έχουν σχηματιστεί τρεις ομάδες α) ομάδα....
συντονισμού, β) ομάδα διαδικτύου και γ) ομάδα επικοινωνίας με τους πολίτες και επεξεργασίας του κειμένου ενός Νέου Συντάγματος με την συμμετοχή όσων πολιτών το επιθυμούν και καταθέτουν τις προτάσεις τους.

Ταυτόχρονα λόγω ενδιαφέροντος από πολλά μέρη της χώρας, μελετάται η δημιουργία επιτόπου επιτροπών πολιτών για την προώθηση της πρωτοβουλίας.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ανάπτυξη ενός λαϊκού κινήματος με αίτημα Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση για Νέο Σύνταγμα.  

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις της πρωτοβουλίας είναι:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.