Η αστυνομία στο σημείο της τραγωδίαςΤέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ένας μεσήλικας άνδρας. Πήρε το αυτοκίνητό του, μια μαύρη Mercedes και βούτηξε στο λιμάνι του Πειραιά, μπροστά στα μάτια όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο.
Ξαφνικά, περίπου στις 07:55, όσοι ήταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι είδαν τον οδηγό μιας μαύρης Mercedes να βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και να το ρίχνει στη θάλασσα. Από τις 05:30 είχε πάει στην προβλήτα είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Και κάποια στιγμή, άνοιξε τα παράθυρα, τους είπε "άντε γεια", γκάζωσε και έπεσε στη θάλασσα! Το τραγικό περιστατικό έγινε μεταξύ της πύλης Ε-7 και Ε-8.
Στις 08:01 έγινε το τηλεφώνημα στην αστυνομία για να ενημερώσουν για το τραγικό γεγονός. Άμεσα στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική αλλά όχι το ειδικό μηχάνημα για την ανάσυρση του αυτοκινήτου. Οι δύτες και το ειδικό όχημα έφτασαν στο σημείο στις 08:50.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός ήταν αποφασισμένος και τη στιγμή που έπεσε στη θάλασσα ήταν ψύχραιμος και είχε τα παράθυρα του αυτοκινήτου ανοιχτά.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.