Η θεωρία του βραστού βατράχου,είναι μια τακτική που εφαρμόστηκε με επιτυχία στη Λατινική Αμερική και επιχειρείται και στην πατρίδα μας.
Τα πρώτα μέτρα που πάρθηκαν ήταν τέτοια που αρχικά στόχευαν στο ενοχικό του Ελληνα (πχ Μαζί τα φάγαμε)
Μετά,ξεκίνησαν τα κυρίως "μέτρα" και μπήκε ο "ασθενής " στην εντατική αντί για τον "γύψο"...

Και ενώ ο Ελληνας τα είχε χαμένα μη ξέροντας πως να αντιδράσει (όπως και ο βάτραχος που τον βάζουν στο χλιαρό αρχικά νερό του καζανιού και σιγά σιγά ανεβάζουν την θερμοκρασία)με το που άρχισε να αντιλαμβάνεται τι "παίζεται " με τον πιο πρόστυχο τρόπο για το μέλλον του,ξεκίνησαν τα συνεχόμενα μέτρα και οι απανωτές ριπές κατάργησης των δικαιωμάτων του, ανθρώπινων και εργασιακών,εν είδει πολυβόλου,η άλλως, εν είδει απότομης αύξησης της θερμοκρασίας βρασμού του "βατράχου" ώστε παραζαλισμένος να καταστεί ανίκανος να αμυνθεί!


Το αναμενόμενο αποτέλεσμα,είναι βέβαια ο θάνατος,όχι μόνο ο Εθνικός η ο Κρατικός,αλλά και ο βιολογικός ,εφ'όσον με τα μέτρα αυτά, έξω από κάθε δημοκρατική λογική, έξω από κάθε νομιμότητα, ο Έλληνας οδηγείται και στον βιολογικό του θάνατο αρχής γενομένης από τις πιο αδύναμες παραγωγικά ομάδες (ηλικιωμένους, συνταξιούχους, άνεργους, άστεγους , παιδιά ) αλλά και στην φυλετική εξόντωση και αφανισιμό, δηλαδή στην γενοκτονία.
Η πανούκλα που έχει κατακλύσει την πατρίδα μας με την βοήθεια με το" αζημίωτο" των δοσίλογων,ενδιαφέρεται να επιβιώσουν μόνο όσοι θα είναι παραγωγικά χρήσιμοι ως σκλάβοι των κατακτητών!
Ιθαγενείς που θα έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη ένα ξεροκόμματο ώστε θα λειτουργούν ως εξουθενωμένα πειθήνια όργανα,μη έχοντας άλλο στον νού από την επιβίωση και τον "επιούσιον" και μόνο!
Κι αυτούς τους θέλει ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ, και χωρίς ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ώστε να είναι υλικό εν είδει μάζας, εύπλαστο από τα Μέσα Μαζίκής Επικυριαρχίας, Αποβλάκωσης, Υποταγής, Εκφοβισμού και Εξόντωσης(ΜΜΕ)
Η επίθεσις γίνεται πλέον από παντού και σε όλα τα μέτωπα!
Και λαμβάνει μορφή χιονοστιβάδας!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Πως θα είναι η αντίδρασίς μας ώστε να μετουσιωθεί σε ΔΡΑΣΗ?
Το καθεστώς απέδειξε πως ελέγχει πάρα πολύ καλά κάθε συλλαλητήριο αγανακτισμένων και μη.
Η συνταγή είναι απλή ,είναι προβοκατόρικη και βασίζεται στον τρόμο και στο χάος που προκαλούν οι "γνωστοί άγνωστοι", χρησιμοποιώντας τους ως μέσον καταστροφής και τρομοκράτησης, ως μέσον καταστολής και διάλυσης του πλήθους που "δεν πρέπει" ο όγκος του να φανεί.
Παράλληλα φροντίζουν να "απεργήσουν " ενάντια σε κάθε λαιική αντίδραση και αντίδραση τα μέσα μαζικής μεταφοράς ώστε να δυσχεραίνουν την προσέλευση του κόσμου και παράλληλα να απεργούν και τα ΜΜΕ, ώστε εσύ Έλληνα, να μην μάθεις πως υπάρχουν χιλιάδες σαν εσένα που διαμαρτύρονται ,αλλά να μείνεις στην νιρβάνα της τηλεόρασης και των αποβλακωτικών Τούρκικων σήριαλ υποκουλτούρας, μιας και πρόκειται να σου τα επιβάλλουν κι αυτά ως επίσημη γλώσσα στην εκπαίδευση (Η διαταγή έχει έρθει στα σχολεία εδώ και 6 χρόνια, αλλά δεν τόλμησαν να την βγάλουν από τα συρτάρια, δεν ήταν έτοιμος και τόσο ταπεινωτικά "υποταγμένος" ο Ελληνας ακόμα)
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
-Την στάση πληρωμών των υποζυγίων τους (βλ Ιθαγενείς του Ελλαδιστάν)
-Τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις του λαού, που δεν δύνανται να τις αποδώσουν ούτε ως ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ως μεμονωμένες ενέργειες ΑΚΡΑΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!( η νέα τάσις)
Πράγμα που έγινε κατά την διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου!
Και τους πανικόβαλλε!
Τόσο που να συσκέπτονται για να καταργήσουν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ?
Πως θα αντισταθούμε στην λαίλαπα των κατακτητών όπου μετέτρεψαν τους ανθρώπους σε αριθμούς και σε άμορφη μάζα?
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΡΑΣΗ!
Η αντίσταση που δεν εκτονώνεται μόνο σε μια απεργία η ένα συλλαλητήριο πράγμα που τους βολεύει γιατί το καράβι βυθίζεται νωρίτερα στην ύφεση και στην καταστροφή, ώστε να αρχίσουν να αρπάζουν τα λάφυρα ( ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΡΟΙ, ΦΙΛΕΤΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΣΚΛΑΒΩΝ) νωρίτερα!
Και η δράση θα επιτευχθεί όχι με ευχολόγια ούτε με κατάρες,αλλά με θυμό,που τον κρατάμε για αργότερα,όπως τον κράτησε ο Οδυσσέας όταν έφτασε στην Ιθάκη και έδρασε στην σωστή στιγμή αμείλικτα!
Κρατήστε λοιπόν τον "θυμό" σας και μετατρέψτε τον σε αντιστασιακή ενέργεια δράσεων ,ξεκινώντας από την γειτονιά σας, από τον Δήμο σας!
Δημιουργήστε ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ, ενάντια στα χυδαία μέτρα που καθημερινά μας επιβάλλουν!
Μην μένετε μόνο στην "αλληλεγγύη" εν είδει ελεημοσύνης!
Μια παροιμία λεει πως αν δώσεις ψάρια σε έναν πεινασμένο,θα χορτάσει για μια μέρα!
Αν του διδάξεις όμως να ψαρεύει, θα χορτάσει για μια ζωή!
Και γίνετε πολλοί!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ!
Με ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ δράσεις πραγματικής αντίστασης!
Οπως οι στάσεις και η συλλογική άρνηση υπακοής στα κτηνώδη και αναίσχυντα μέτρα!
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ!
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ!
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ" ΚΑΠΕΛΑ"!
Και γίνετε ρυάκια που θα γίνουν ποτάμια και θα συναντηθούμε στις εκβολές της χώρας του Φωτός που λέγεται Ελλάδα με ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.
Καλή οργάνωση και καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ Συν-Ελληνες.

Ευστρατία Σουραβλά
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.