Ενώ έχουν φέρει στην εξαθλίωση τους Έλληνες (οι μπλε και πράσινοι κόκκοι), ενώ διασφαλίζουν τις αυξημένες χρηματοδοτήσεις των κομμάτων τους μέσω δανείων, ενώ φροντίζουν οι βουλευτές τους (νυν και πρώην) να διεκδικούν και αναδρομικές αποζημιώσεις ..... τώρα θέλουν και οικονομική ενίσχυση προκειμένου να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους.

Έτσι Οικονομική ενίσχυση με  …SMS,  ζητά από τους Έλληνες  η Νέα Δημοκρατία  μέσω της καμπάνιας που τιτλοφορείται «Δυνατή Νέα Δημοκρατία».

Ενημερώνοντας για την οικονομική εκστρατεία που ξεκίνησε ενόψει των εθνικών εκλογών η Ν.Δ υποστηρίζει ότι η επιλογήν της έχει γνώμονα την διαφάνεια και στόχο την έμπρακτη συμβολή των πολλών (κορόιδων ;;;)

Έτσι, όποιος λοβοτομημένος Έλληνας θέλει να συμμετάσχει πρέπει να στείλει  στον αριθμό 54080 ένα ή περισσότερα sms, στα οποία να γράψει: ΝΔ είμαι μ@@@@

Η χρέωση για κάθε sms θα είναι 1,48 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Και αφού είδαμε τους πράσινους  ιδεολόγους να ψηφίζουν την καταδίκη τους με δίευρα τώρα βλέπουμε και τους γαλάζιους να τους ακολουθούν με άλλους ευρηματικούς τρόπους με 1,48 ευρώ.

ΟΥΣΤ!!!!!


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Οφείλεις να παραδεχτείς πως η ΝΔ έχει παρακάμψει το μεσάζοντα όμως! Την έριξε την τιμή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να δικαιολογήσουν τα λεφτά που θα χαλάσουν για την παπαροεκστρατεία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.