Γράφει η  Κατερίνα Μάρκου *


Μέσα στην ανθρώπινη φύση συνυπάρχουν πολλά και κάποιες φορές αλληλοσυγκρουόμενα αισθήματα και ένστικτα. Υπάρχει το  << καλό >>, υπάρχει και το << κακό >>. Η γενναιοδωρία, η αλληλεγγύη, η γενναιότητα, ο ανθρωπισμός μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν το καλό. Ο φθόνος, η μικροπρέπεια αλλά κυρίως το μίσος είναι τα βασικά συστατικά του κακού. Το μίσος εκδηλώνεται αρχικά προς το διαφορετικό το << άλλο >>, σταδιακά βέβαια θα περιλάβει τους πάντες πλην της εκάστοτε κάστας των εκλεκτών, όπως αυτοί αναπροσδιορίζονται. Το φαινόμενο αυτό κορυφώθηκε με τους ναζί στην Γερμανία. Άνθρωποι έγιναν πειραματόζωα ακόμη και σαπούνια, χωριά αμάχων ακόμα και γυναικόπαιδα εκτελούνταν σε αντίποινα για στρατιωτικές δράσεις. Η τελική νίκη των συμμάχων στον πόλεμο, ήταν η νίκη απέναντι στο κακό και για πρώτη ίσως φορά σε πόλεμο το κακό ήταν τόσο ξεκάθαρο.



Στην Ελλάδα οι ναζί διέπραξαν εναντίων αμάχων εγκλήματα που δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους. Σύμφωνα δε με τα επίσημα ναζιστικά αρχεία, όταν θα επικρατούσε το 3ο ράιχ στην Ευρώπη, η Ελλάδα θα γινόταν τόπος διακοπών των Αρίων. Οι δε έλληνες ( όσοι επιζούσαν ) θα εξορίζονταν στην Αφρική ως κατώτερη φυλή.
Σήμερα πολλοί συμπολίτες μας απηυδισμένοι από τα κόμματα ( ειδικά τα δύο μεγάλα ), απελπισμένοι από την οικονομική ανέχεια, στέφονται  ( τουλάχιστον δημοκοπικά ) στο να ψηφίσουν το κόμμα της χρυσής αυγής που επίσημα δηλώνει νοσταλγός των ναζί και που ο αρχηγός του έχει συγγράψει βιβλία που υμνούν  τον εωσφόρο. Ψήφος στην Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος στο << κακό >>, είναι ψήφος στο μίσος, είναι ψήφος που μπορεί να οδηγήσει ( εφόσον το φαινόμενο γιγαντωθεί ) στην πλήρη εθνική καταστροφή. Η Χ.Α δεν είναι ένα έστω ακροδεξιό ή ακόμα και εθνικιστικό κόμμα, είναι ένα μόρφωμα που περικλείει ότι χειρότερο υπάρχει στην φύση του ανθρώπου. Οι θέσεις του δεν είναι πατριωτικές και εκτός από εξωφρενικά παράλογες είναι επικίνδυνες ακόμη και για την ύπαρξη του έθνους. Σήμερα ο << εχθρός >> είναι οι μαύροι, οι πακιστανοί, που όντως στην χώρα μας υπάρχει τεράστιο πρόβλημα λαθρομετανάστευσης, πρόβλημα που δημιούργησαν τα 2 μεγάλα κόμματα με τις ανύπαρκτες και επικίνδυνες πολλές φορές μεταναστευτικές πολιτικές τους. Αύριο ο << εχθρός >> θα είναι οι αριστεροί, οι δημοκράτες και γενικά όποιοι δεν μας αρέσουν.
Μου κάνει εντύπωση πως πολλοί νέοι θέλουν να ψηφίσουν Χ.Α. ίσως και από άγνοια. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι με αυτή την ψήφο εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού και το φίδι βγάζει πάντα δηλητήριο.

* Υποψ/α  Δημοκρατικής Αριστεράς Β Θες/νικης
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.