Το υψηλότερο δεντρόσπιτο στον κόσμο βρίσκεται στην περιοχή Crossville του Τενεσί και είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι έχουμε ξαναδει. Είναι χαρακτηριστικό πως ο κατασκευαστής του Horace Burgess χρειάστηκε έντεκα χρόνια για να το ολοκληρώσει. 

Ο δημιουργός- του σπιτιού που ζει μέσα σ’ αυτό, λέει πως άρχισε την κατασκευή το 1993 αφότου είχε ένα όραμα με το Θεό να του λέει πως εάν το κατασκεύαζε δεν θα ξέμενε ποτέ από υλικά. 


Το σπίτι καλύπτει σχεδόν 930 τετραγωνικά μέτρα αλλά κόστισε 12.000 δολάρια επειδή χρησιμοποιήθηκαν πολλά ανακυκλωμένα υλικά. 

Μέσα στο σπίτι υπάρχει εσωτερική σκάλα, ένας ναός, χώρος για τη χορωδία, γήπεδο μπάσκετ και αμέτρητα δωμάτια, διάδρομοι και μπαλκόνια. 

Όλο το σπίτι στηρίζεται σε έξι δέντρα και ο Horace χρησιμοποίησε 258.000 καρφιά για να ολοκληρωθεί. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.