Ε
ίμαι πολύ περίεργος να έβλεπα τι θα έλεγε ο μεγάλος ιδρυτής της ΝΔ και Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής βλέποντας τον άνθρωπο που έριξε τη ΔΙΚΗ του κυβέρνηση να είναι υποψήφιος με το κόμμα που ο ίδιος πρόδωσε.

Η επιλογή του Γιώργου Συμπιλίδη ως υποψηφίου από τον αρχηγό της ΠΟΛΑΝ (γιατί ΝΔ δε μπορεί να είναι) Αντώνη Σαμαρά καταδεικνύει με το χειρότερο τρόπο το τέλος της παράταξς της ΝΔ. Ο περιφερόμενος αρχηγός της ΠΟΛΑΝ αποφάσισε να ταπεινώσει με τον πιο προκλητικό τρόπο ΟΛΟΥΣ τους γνήσιους, παραδοσιακούς και αγνούς ψηφοφόρους της μεγαλύτερης κεντροδεξιάς παράταξης της χώρας.

Το μίασμα της πολιτικής που θέλει να λέγεται αρχηγός της ΝΔ αποφάσισε να ξεχρεώσει τα χρωστούμενα με τον πιο τιποτένιο τρόπο, που είναι η επιλογή του Γιώργου Συμπιλίδη ως υποψηφίου της ΝΔ στο νομό Κιλκίς.

Το γεγονός ότι με αυτό τον τρόπο οδηγεί το ΠΑΣΟΚ και το Βενιζέλο σε μια ανέλπιστη εκλογική νίκη αποδεικνύει ότι ο αρχηγός της ΝΔ ανέβηκε στη θέση του αρχηγού εξαργυρώνοντας συγκεκριμένα πολιτικά γραμμάτια όπως ακριβώς το 1993. Εξάλλου μια φορά προδότης, πάντα προδότης.

Όταν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ φώναζα και έλεγα για το τραγικό λάθος της επιλογής Σαμαρά ως αρχηγού της ΝΔ είχα προβλέψει το τέλος της ΝΔ. Ο "κόσμος" της ΝΔ όμως είχε άλλη άποψη. Προτίμησε έναν προδότη για αρχηγό από τη Ντόρα που αν και ήταν μια εξίσου κακή επιλογή είχε το πλεονέκτημα ότι ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΔ, ούτε αυτή ούτε ο πατέρας της.

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ όμως με κοντή μνήμη αποφάσισαν διαφορετικά. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουν την επιλογή τους. Η ΝΔ ή μάλλον το απόκομμα της ΝΔ θα δεχθεί μία νέα ταπεινωτική εκλογική αποδοκιμασία, αποτέλεσμα των επιλογών του αρχηγού της Ατώνη Σαμαρά ο οποίος δε δίστασε (γιατί άραγε;) να ρίξει την κυβέρνηση του κόμματος που τώρα ηγείται.

Βέβαια, ο Σαμαράς ως προδότης της παράταξης της ΝΔ δεν έχει τη μοναδική ευθύνη. Οι ναιναίκοι βουλευτές της ΝΔ, τα ψοφοδεή και προσκυνημένα ανθρωπάρια που θέλου και τη ψήφο μας έχουν την ίδια και μεγαλύτερη ακόμα ευθύνη, καθώς δεν τόλμησαν να αντιταχθούν στη νέα προδοσία και το βιασμό της συνείδησης των αγνών ψηφοφόρων της ΝΔ (όσων απόμειναν τελικά).

Είναι δυνατόν η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ να επέτρεψε την υποψηφιότητα του Συμπιλίδη; Αυτοί το 1993 που ήταν;
Είναι δυνατόν ο Σάββας Τσιτουρίδης να καταδέχεται να είναι υποψήφιος μαζί με το Συμπιλίδη στο Κιλκίς;
Δεν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας πια στο απόκομμα της ΝΔ;

Με όλα αυτά δε θα είναι καθόλου τυχαία η πρωτιά του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές όσο και αν αυτό φάνταζε ως σενάριο τρόμου πριν από λίγες μέρες.

Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά. Για άλλη μια φορά καταφέρατε να προδώσετε το λαό της ΝΔ. Η πορεία σας γνωστή. Το αίσχος και το ανάθεμα όμως αξίζουν στους ναιναίκους βουλευτές σας. Σας αξίζει πλήρως το ανάθεμα.

Να πάτε όλοι σας στα τσακίδια!


πηγή 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.