Τετρακόσια (400) κόμματα, κινήματα και φορείς, μας λέει, καλούνται στο προσκλητήριο του Πατριωτικού Μετώπου, την ερχόμενη Κυριακή, 8 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο Crystal City (πλατεία Καραϊσκάκη).
Στόχος: Κοινή κάθοδος σε εκλογές, με το Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα στο χέρι, για Συντακτική Βουλή και πέρασμα των εξουσιών στο Λαό.
Τετρακόσια κόμματα, κινήματα και φορείς, καλούνται να συμμετάσχουν:

Την ερχόμενη Κυριακή 8 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο Crystal City (Αχιλλέως 4, πλατεία Καραϊσκάκη, με το Μετρό, στάση Μεταξουργείο),
Σε διαβούλευση, με στόχο την κοινή κάθοδο στις εκλογές, με το Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα στο χέρι, για Συντακτική Βουλή και πέρασμα των εξουσιών στο Λαό.
Στην ιστορική αυτή συνάθροιση, θα ξεκαθαρίσει ίσως για πρώτη φορά με σαφείς όρους, ποιοι πραγματικά επιθυμούν να παραδώσουμε την εξουσία στον ελληνικό Λαό, (δικαιοσύνη, άμυνα, ανακλητότητα όλων των αιρετών αξιωματούχων, δημοψηφίσματα κλπ).
Έτσι ώστε, ο ίδιος ο Λαός, να στείλει στη φυλακή τους ενόχους για την υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ την ΤΡΟΙΚΑ και τους διεθνείς τοκογλύφους και να προχωρήσει αμέσως σε δημοψηφίσματα, για το αν επιθυμεί να επιστρέψει στη δραχμή, να κηρύξει το χρέος επαχθές, να καταργήσει τα μνημόνια, όπως έπραξε πρόσφατα, ο Λαός της Ισλανδίας.
Το Πατριωτικό Μέτωπο από την πλευρά του, ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά, πως ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ στον σκληρό αυτό αγώνα, για απαλλαγή της χώρας και του Λαού μας, από την κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο. Αν αποφασισθεί κοινή κάθοδος στις εκλογές, το Πατριωτικό Μέτωπο, εκφράζει προκαταβολικά την πρόθεσή του, να καταχωρηθεί το όνομα του Κινήματος, ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.
Δεν υπάρχει δευτερόλεπτο για χάσιμο. Κάθε στιγμή που περνά, η χώρα μας και ο Λαός μας, οδηγούνται ολοένα και περισσότερο στη διάλυση του κοινωνικού ιστού, την εξαθλίωση και φυσικά στο τέλος της διαδρομής, στην εθνική υποτέλεια.
Ας περάσουμε από το «εγώ» στο «εμείς». Τώρα είναι η απόλυτη στιγμή της ευθύνης μας, απέναντι στην ιστορία αυτού του τόπου, απέναντι στις γενιές επί γενεών, οι οποίες έδωσαν τη ζωή τους, στους εθνικοαπελευθερωτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Για να’ χουμε εμείς το δικαίωμα, να ζούμε ελεύθεροι και αξιοπρεπείς.
…Το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι απλά ο αγγελιοφόρος της «ώρας της καλής» του ξεσηκωμού και της απαλλαγής μας από την νέα κατοχή που βιώνουμε για μια ακόμη φορά, ως Έθνος και ως Λαός.
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
http://www.pamet.gr mailto:pametopo@gmail.com
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.