Γεμάτο το γήπεδο της ΕΑΠ (χωρητικότητας 800 ατόμων) για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όμως και αυτή τη φορά… δεν έλειψαν τα πούλμαν! Από Λευκάδα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Πύργο έφθασαν οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. Αναμφισβήτητα εικόνα πρωτοφανής για τα δεδομένα της Αχαϊας, αφού μέχρι και το 2009 το ΠΑΣΟΚ διοργάνωνε ανοιχτές συγκεντρώσεις… στην Πλατεία Γεωργίου (με 5000 οπαδούς). Τα μέτρα της Αστυνομίας ήσαν δρακόντεια. Περιμετρικά του γηπέδου υπήρχαν δεκάδες αστυνομικοί αλλά και διμοιρίες ΜΑΤ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
Επεισοδιακή η άφιξη Βενιζέλου και Παπανδρέου στο γήπεδο της ΕΑΠ. Μία ομάδα εξήντα ατόμων άρχισε να φωνάζει «κλεφτες» και να αποδοκιμάζει τόσο τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όσο και τον πρώην πρωθυπουργό. Oi συγκεντρωμένοι παρέμειναν εκεί καθ όλη τη διάρκεια της ομιλίας και φώναζαν συνθλήματα. ΙΣχυρή αστυνομική δύναμη τους εμπόδιζε να φθάσουν στο σημείο.
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
Πούλμαν στο λιμάνι
Και άλλα λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς του ΠΑΣΟΚ
Το πανό των διαδηλωτών



πηγή, το είδαμε ΕΔΩ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.