Τα διαπλεκόμενα κυβερνοκάναλα αποκαλύπτουν πλέον με το χειρότερο τρόπο την αληλοεξάρτησή τους από τους μνημονιακούς κομματικούς σχηματισμούς. Τελευταίο παράδειγμα η απροκάλυπτη παρέμβαση του MEGA υπέρ των μονολόγων Σαμαζέλων (Σαμαρά - Βενιζέλου) που επιχειρούν να βαφτίσουν debate, αποκλείοντας στην πράξη την αριστερά αλλά και τα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα και προσπαθούν να συσπειρώσουν τους εξαφανισμένους ψηφοφόρους των δύο πρόθυμων δεξιών κομμάτων με μια "κατ' επίφαση" κόντρα των υποταγμένων αρχηγών τους.

Όπως γράφει η σημερινή Αυγή: 

Πανικόβλητο το σύστημα, επινοεί τεχνάσματα, κατασκευάζει εκβιασμούς, στήνει παραπληροφόρηση με βασικό στόχο τον εκφοβισμό των πολιτών, τη δημιουργία καθεστώτος πολιτικής ανισοτιμίας εις βάρος της Αριστεράς και την -κατά το δυνατόν- ανόρθωση του δικομματισμού.

Το MEGΑλο κανάλι, που ελέγχεται από μεγαλοεκδότες, επιχειρεί να παραβιάσει την παράδοση των διακομματικά συμφωνημένων όρων του προεκλογικού αγώνα. Σχεδιάζει debate μόνο μεταξύ Βενιζέλου και Σαμαρά, βάζοντας πλάτη στην επικοινωνιακή τακτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ζητεί δύο debate "μονομάχων", χωρίς την ενοχλητική συμμετοχή των άλλων πολιτικών αρχηγών, ιδίως της Αριστεράς.

Μετά από ενάμιση χρόνο αποκλεισμού, το MEGA, υποχρεωμένο από τις αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής, κάλεσε τον Αλ. Τσίπρα σε πολιτική εκπομπή, αλλά ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: "Όχι, ευχαριστώ".



Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.