Μια υπέροχη - και πάλι - θεατρική παράσταση απολαύσαμε την περασμένη Τετάρτη 8 Αυγούστου, από το τοπικό σχήμα "Κύκλος"  στο ανοιχτό αμφιθεατράκι της Μηχανιώνας. "Βουλή καπέλο" ο ευρηματικός τίτλος των σατυρικών (αλλά και γεμάτων προβληματισμών και μηνυμάτων που περιείχαν) σκετς που τα κείμενά υπέγραφαν ο Βασίλης Καλφάκης και Ευθύμης Κάλφας, ένα πραγματικό ταλαντούχο και ιδιαίτερα παραγωγικό δίδυμο δημιουργών.
Είμαστε ευτυχείς που έχουμε στον τόπο μας μια πραγματικά ανεξάρτητη θεατρική ομάδα που δεν διστάζει να θέτει προβληματισμούς, απόψεις για την συνολική πολιτική κατάσταση αλλά και για τα τοπικά δρώμενα με ένα λόγο (πολλές φορές) οξύ και κοφτερό. Έναν λόγο που δεν χαρίζεται και μετουσιώνεται όμορφα σε μια θεατρική παράσταση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των δημοτών που έσπευσε (και πάλι) να ενθαρρύνει και χειροκροτήσει την καινούργια δουλειά του σχήματος, κατακλύζοντας τον χώρο.

Μια θεατρική παράσταση που υποστήριξαν με ενθουσιασμό, κέφι και επαγγελματική υποκριτική ηθοποιία τα "δικά μας παιδιά". Νέα παιδιά της Μηχανιώνας.

Χαρήκαμε και καταχειροκροτήσαμε την παράσταση αλλά θα σταθούμε στο αντιρατσιστικό σκετς που αξιολογήσαμε ως το καλύτερο (χωρίς να μειώνουμε τα υπόλοιπα) και εκπλαγήκαμε ευχάριστα με την αυθόρμητη καθολική αποδοχή που του επιφύλαξαν οι θεατές.

Παιδιά συνεχίστε με τον ίδιο ενθουσιασμό!!!! Θέλουμε να ξαναχαρούμε την παράστασή σας και περιμένουμε και νέες σας δουλειές.
 Βουλή Καπέλο εστί όλοι για το Δαφνή.
Όλοι στεφανωμένοι
και από τη χαρά χεσμένοι
που μπήκανε εκεί  λαμόγια στη ζωή.


Συντελεστές:

Κείμενα: Ευθύμης Κάλφας- Βασίλης Καλφάκης.
Σκηνοθεσία: Βασίλης Καλφάκης.
Μουσική: Στέφανος Κατσαρός
Σκηνικά: Κύκλος.
Χορογραφίες: Ευγενία Εμμανουηλίδου.

Έπαιξαν με αλφαβητική σειρά:

Γουίλκοξ Φίλιππος
Δανιηλίδου Βικτώρια
Δεληγιάννη Κατερίνα
Ζερμπίνος Άγγελος
Καλφάκης Βασίλης
Κάλφας Άγγελος
Ποιμενίδου Στέισι
Σπίνου Αφροδίτη
Τζούμα Μάρω
Φωτιάδης Κώστας


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.