Κε Ιβάνοβιτς
Έχω πολύ καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας, αλλά σας διαβάζω αδιαλείπτως. Σας ευχαριστώ που όποτε σας έγραψα, εσείς φιλοξενήσατε τις απόψεις μου στην ιστοσελίδα σας. Αυτό δείχνει την αμεροληψία που σας διακρίνει.
Σήμερα σας γράφω και εγώ για να εκφράσω το χάλι της Μηχανιώνας. Χιλιοειπωμένα πράγματα δηλαδή, αλλά δεν ανέχομαι να μιλούν κάποιοι κύριοι, οι οποίοι συνέβαλλαν στην δημιουργία τόσων πολλών προβλημάτων και από την θέση τους δεν μπορούν να δώσουν καμιά λύση.

Μιλάω για τον κο Κούτουκα, φυσικά που προσπαθεί να δικαιολογήσει τον δήμαρχο, και να κατηγορήσει τον κο Μαυρομάτη για το πρόστιμο των 4.000.000 ευρώ. Δεν λέω ότι ο κος Μαυρομάτης είναι άγιος, αντίθετα φταίει σε μεγάλο ποσοστό γι’ αυτό το πρόστιμο. Αλλά εμείς οι Μηχανιώτες δεν ξεχνάμε ότι το κλείσιμο των κοινόχρηστων χώρων δηλαδή τα τσαρδάκια, ξεκίνησαν επί θητείας του κου Κούτουκα. Ας μην αποποιείται λοιπόν τις ευθύνες του ο κος Κούτουκας και ας κάνει την προσπάθειά του να μας απαλλάξει από αυτό το πρόστιμο, μιας και είναι συνυπεύθυνος. 
Όσον αφορά την απλόχερη στήριξη του κου Κούτουκα στον δήμαρχο (αν αυτήν είναι αληθινή και όχι υποκριτική), θα σας πω ότι: αν ο δήμαρχος έβαζε το πολιτικό του όφελος σε δεύτερη μοίρα, σήμερα θα είχαμε σοβαρή διοίκηση και όχι ένα τσίρκο. Έχουμε μια ανύπαρκτη διοίκηση και η αιτία δεν είναι η οικονομική κρίση, αλλά η ανικανότητα τους. Η Μηχανιώνα ποτέ δεν είχε τέτοιο χάλι και τέτοια βρώμα. Τίποτε δεν λειτουργεί σωστά και στην ώρα του. Δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος που να δίνει λύσεις. Το τοπικό συμβούλιο απλά ακούει και όταν προσπαθεί να δώσει λύσεις για να εξυπηρετήσει τους δημότες, συνήθως δεν έχει αποτέλεσμα αφού ο μηχανισμός του Δήμου, που έστησε ο δήμαρχος με το επιτελείο του, είναι φοβερά δυσκίνητος. 
Αλλά δεν φταίει μόνο ο δήμαρχος. Κανένας από τους δημοτικούς συμβούλους της Μηχανιώνας δεν "σαλεύει". Όλοι ζουν στον δικό τους κόσμο. Ο κος Στεφανίδης το παίζει επαναστάτης εκ του ασφαλούς και δήθεν ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη. Αρνήθηκε όμως να πάρει θέση αντιδημάρχου που του προσέφερε ο δήμαρχος, για να μην υποστεί πολιτική φθορά στις επόμενες εκλογές και προσπαθεί να στεριώσει στην θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κος Τσακμάκας διέλυσε μια πετυχημένη εκδήλωση «τα Μηχανιώτικά», που συγκέντρωνε τόσο κόσμο στην Μηχανιώνα, για να φτιάξει τις "θαλασσογραφίες" - δηλαδή "μπουρδολογίες". Η κα Φερβελή και ο κος Λιόλιος είναι ευτυχισμένοι αμφότεροι, στις μπύρες και στα ουζάκια τους.
Πραγματικά κε Ιβάνοβιτς λυπάμαι για το κατάντημά μας και φοβάμαι ότι έπονται και χειρότερα με τέτοια διοίκηση.
Αλλοίμονο μας

Δημότης Μηχανιώνας
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κύριε δημότη της Ν.Μηχανιώνας, εσείς που, με περίσσεια αναίδεια , κατηγορείτε και λοιδορείτε επώνυμα την σημερινή διοίκηση και τους αιρετούς για την ανικανότητα τους ενώ ο ίδιος κρύβεστε πίσω από την ΑΝΩΝΥΜΙΑ μήπως θα έπρεπε επιτέλους να βγάλετε απο πάνω σας την μάσκα της φοβίας η οποία σας οδηγεί σε κρίση πανικού ? Δεν γνωρίζετε ότι η ανωνυμία είναι δειλία? Δεν γνωρίζετε ότι ανώνυμα υπογράφουν οι συκοφάντες και οι ψευτοεπαναστάτες, αυτοί που κρύβονται και με κακεντρεχή σχόλια σπέρνουν διχασμό και πόλωση ? Αυτός είναι ο απώτερος σκοπός σας? Κύριε δημότη της Ν.Μηχανιώνας γιατί κρύβεστε? Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι εκτός από κατάλαλος είστε αδιάβαστος και βαθειά νυχτωμένος για την υπάρχουσα κατάσταση . Σας προκαλώ λοιπόν να βγάλετε την μάσκα που σας εχει προκαλέσει ασφυξία για να σας αποδείξω εγώ η ίδια με επίσημα στοιχεία και αριθμούς γιατί οι αγελάδες από παχιές κατάντησαν να είναι ισχνές.


    ΜΑΙΡΗ ΛΙΟΛΙΟΥ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ
    Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.