Αν μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της IATA (INTERNATIONAL AIR TRANSPORT ASSOCIATION) - τον παγκόσμιο επίσημο οργανισμό των αερομεταφορέων - , θα παρατηρήσετε μια (τουλάχιστον) περίεργη αναφορά τους στην αναζήτηση των χωρών.
Η Ελλάδα αναφέρεται ώς GREECE INTERNATIONAL , η μοναδική χώρα που εμφανίζεται έτσι.
Μας θεωρούν ήδη από το 2011 , ώς διεθνοποιημένη ? , κατεχόμενη ? , παγκοσμιοποιημένη ? , λόγω της αμετάκλητης και άνευ όρων παράδοσης της Ελλάδας από δοσίλογους-προδότες κυβερνώντες , στους INTERNATIONAL δανειστές μας .
Γι' αυτό η ΙΑΤΑ , πιστή συνεργός και οπαδός της παγκοσμιοποίησης επιβεβαιώνει το γεγονός της 1ης χώρας , που έπαψε να υφίσταται ώς χώρα - κράτος και την χαρακτηρίζει international !!!!! . Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει !!!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.