αυτή την εικόνα αντικρύζει κανείς σήμερα στον Ποταμό.
ο "μεγάλος επενδυτής" του Οικονομίδη, ξήλωσε τα πάντα, σε αντίποινα της γελοίας κατάσχεσης σε εισαγωγικά που του έγινε στην αρχή του καλοκαιριού επειδή είχε οικονομικές διαφορές με το Δήμο από πέρισι.
έγραφα τότε, ότι ούτε τα 450 χιλιάρικα θα πάρει ο δήμος, αλλά και θα τους ζητήσει και διαφυγόντα κέρδη, κρατώντας επίτηδες κλειστό το ένα από τα τρία δημοτικά περίπτερα που νοίκιαζε, με τη δικαιολογία ότι του πήρε η δημ. αστυνομία τον εξοπλισμό.
τώρα, και αφού - με ασφαλιστικά μέτρα - κέρδισε την αναστολή της έξωσης από τα δημοτικά καταστήματα στον Ποταμό Επανομής που του έκανε η δημοτική αρχή, παίρνει την εκδίκησή του ξηλώνοντας και καταστρέφοντας τα πάντα, φεύγοντας.

Και πάμε λίγο παλιότερα :

Στις 25 Ιουνίου 2012, κάποιες "αποκλειστικές πληροφορίες" έλεγαν ότι : "με απόφαση του δικαστηρίου, η διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού, έχει στα χέρια απόφαση, την οποία μάλιστα την κοινοποίησε στον επιχειρηματία Δήμο Πολύκαρπο, για έξωση από τα 4 δημοτικά καταστήματα στην περιοχή Ποταμός της Επανομής. Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει το δικαίωμα μέσα σε τρεις ημέρες να ασκήσει ανακοπή της απόφασης καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα. Μέχρι να εκδοθεί η απόφαση θα μπορεί να τα λειτουργεί έστω και προσωρινά."

Τώρα τί μεσολάβησε και οι τρεις μέρες έγιναν τρεις μήνες και το προσωρινό έγινε σχεδόν μόνιμο, μόνο ο Πολύκαρπος γνωρίζει.

Και πάμε ακόμα πιό παλιά, την πρώτη χρονιά που νοικιάστηκαν τα περίπτερα στην εταιρία που ήταν κι ο Ρέμος μέσα, όταν με προσωπική παρέμβαση του τότε δημάρχου έγινε έκπτωση στον Πολύκαρπο 25 χιλ. από τα 85, με την υπόσχεση να αναλάβει αυτός τα έξοδα της ναυαγόσωσης στην περιοχή του Ποταμού. Μετά από επεισοδιακή συνεδρίαση τότε στην αμαρτωλή δημοτική επιχείρηση, και μετά από ενστάσεις και διαμαρτυρίες, πέρασε και τούμεινε χούι του Δημοσθένη, να μη πληρώνει...

είδες ο Πολύκαρπος?
αιθερόπλωος

Σχόλιο Ακτιβιστή: Θυμάμαι όταν υπήρξε η πρόταση για καταγγελία της μίσθωσης του συγκεκριμένου εκμισθωτή πόσοι (και ποιοι) δημοτικού σύμβουλοι (από όλες σχεδόν τις δημοτικές παρατάξεις) εκθείαζαν το "επενδυτικό"  προφίλ, παρομοιάζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ με τον παράγοντα που ανέδειξε την Επανομή. Χωρίς (τότε) να πληρώνει τα μισθώματα και να του καλύπτει και ο Δήμος Επανομής το ρεύμα και το νερό δωρεάν.
Τι άλλο να πει κανείς για τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης;;;

Σχετικές αναρτήσεις:

"Μεταχρονολογημένη" έρευνα του ΣΕΕΔΔ για άκυρες μισθώσεις της πλαζ Επανομής


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.