Με δελτίο τύπου, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας μας πληροφορεί ότι, λόγω της απόφασης της ΚΕΔΕ για αναστολή της λειτουργίας των Δήμων πανελλαδικά, η υπηρεσία καθαριότητας θα υπολειτουργεί. Και καλεί τους δημότες να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους κάδους για σήμερα και αύριο.
Μάλλον πλάκα μας κάνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος. Πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει αθλιότερη εικόνα από την ήδη υπάρχουσα;
Μην ανησυχείς κ. Αντιδήμαρχε κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα. Τι 17 κάδοι ξέχειλοι, τι 18; Ή αλλιώς τι να πεθάνεις Σάββατο - τι Κυριακή πρωί !! :-))

Το δελτίο τύπου:
Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Καθαριότητας σας ενημερώνει ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας σήμερα 12 και αύριο 13 Σεπτεμβρίου 2012, λόγω της 48ωρης αναστολής της λειτουργίας των Δήμων, ύστερα από σχετική απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.
Για να βοηθήσουμε το έργο της Αντιδημαρχίας, παρακαλούνται οι πολίτες να μην εναποθέτουν τα απορρίμματα στους κάδους συλλογής τους για το παραπάνω χρονικό διάστημα.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.