Αντιληπτός από Έλληνες, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για φοιτητές, έγινε ο Γιώργος Παπανδρέου σε εστιατόριο του Βερολίνου.  Ο πρώην πρωθυπουργός έγινε δέκτης έντονων διαμαρτυριών και στη συνέχεια αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το χώρο.
Δείτε το περιστατικό στο video  που ακολουθεί :


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Τον ΜΕΓΑΛΟ … αρχιεξαφανισμένο λίγο τον έκραξαν.
    Τετοιοι χαρακτήρες σαν του λόγου του, που για να μην «τα΄ακούει « καθημερινά απ΄τον κόσμο που υποφέρει, την «έκανε» … γι΄άλλες πολιτείες (δηλ. Ηνωμένες Πολιτείες), θα έπρεπε να μην υπάρχει επιστροφή στην Ελλάδα.
    Εζυγίσθης, εμετρήθης κε ΓΑΠ και ευρέθης …πανάλαφρος, βαρύς σαν…πούπουλο. Σε ικανότητα, σε σθένος, σε υπευθυνότητα, σε ήθος, σε πατριωτισμό, σε ιστορική μνήμη και κάθε τι που θα ήταν άξιο λόγου σ΄αυτή τη ζωή.
    Πήγε και …κρύφτηκε λοιπόν στην άλλη…χώρα ΤΟΥ.
    Mα η μεγάλη μου απορία είναι για το πανεπιστήμιο ΧΑΡΒΑΡΝΤ.
    Πως « δίνει» την παγκοσμίως γνωστή φήμη του ένα τέτοιο πανεπιστήμιο σε κάτι τέτοιους.
    Για να κάνει «διαλέξεις» ένας ΑΡΧΙΑΠΟΤΥΧΑΣ. Αν πρόκειται οι φοιτητές να πάρουν γνώσεις απ΄τον ΓΑΠ, κατάλαβα τι …επιστήμονες θα γίνουν!

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.