Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και τα αεροδρόμια της είναι ανοιχτά για όλους. Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των Θεσσαλονικέων που από την Πέμπτη προσέρχονται στην 113ΠΜ για να δει τα πυροσβεστικά αεροσκάφη CL-415 που εδρεύουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή το αεροδρόμιο επισκέφτηκαν πολλά σχολεία και παιδικοί Σταθμοί, ενώ σήμερα Σάββατο η προσέλευση μικρών και μεγάλων φίλων της Πολεμικής Αεροπορίας είναι αθρόα.

Οι πιλότοι μας, μας υποδέχτηκαν, μας ξενάγησαν στα αεροσκάφη τους (που είναι και η αιχμή του δόρατος στην αεροπυρόσβεση για τη χώρα μας) ενώ στην Μοίρα τους, την 383 ΜΕΕΑ γίνονται συνεχώς προβολές με βίντεο και φωτογραφίες των αεροσκαφών τους. Άριστο παράδειγμα και προτροπή για δεκάδες υποψήφιους αεροπόρους που είδαν τα όνειρα τους να σχηματίζονται αυτές τις μέρες.

Με προηγούμενο άρθρο μας τον περασμένο Μάρτιο είχαμε δώσει στοιχεία που αποδείκνυαν ότι η παραμονή της 383ΜΕΕΑ στη Θεσσαλονίκη εξοικονομεί πολλά εκατομμύρια για τη χώρα μας, ενω είναι και ζωτικής σημασίας καθώς αποτελεί τη μοναδική πολεμική Μοίρα στη Βόρεια Ελλάδα. Η σημερινή πολιτική ηγεσία έλαβε υπόψιν της τη θέληση του λαού και αποφάσισε την παραμονή των αεροσκαφών στη Μακεδονία.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.