Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στο Σύριζα; Έχετε αντιληφθεί ότι οι πολίτες έχουν  - καλώς ή κακώς - εναποθέσει ελπίδες για αποτίναξη της μνημονιακής πολιτικής και αποπομπή των πολιτικών δουλικών της τρόικας στις πιθανές εντός ολίγου νέες εκλογές και στην ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτο κόμμα; Αντιλαμβάνεστε ότι η χώρα βρίσκεται στο τελευταίο σκαλί αξιοπιστίας της, ο λαός στα κάγκελα και ότι αναζητούνται οι θαρραλέοι που θα βάλουν πλάτη, πρόγραμμα και πολύ δουλειά για να αρχίσει η μεγάλη κοινοβουλευτική ανατροπή; Γιατί αν δεν γίνει αυτό τότε η μοναδική πιθανή εξέλιξη θα είναι μια  - πιθανότατα ματοβαμμένη - εξέγερση.

Και σε απάντηση αυτής της παραδοχής έχουμε αλλοπρόσαλλες και εκ διαμέτρου αντίθετες (ή μήπως όχι ;;) τοποθετήσεις από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την πρόσφατη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο ρόιτερ στην οποία διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να "ρίξουν" τη κυβέρνηση με τρικ και τεχνάσματα και την μόλις χθεσινή του δήλωση ότι αποτελεί στόχο του ΣΥΡΙΖΑ η  "άμεση ανατροπή της συγκυβέρνησης" έρχεται η σημερινή δήλωση Λαφαζάνη σύμφωνα με την οποία " δεν είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την κυβέρνηση".

Και όλα αυτά δεδομένου του κυβερνητικού αλλαλούμ των χθεσινών ψηφοφοριών στη Βουλή που αποκαλύπτει την ετοιμόρροπη τρικομματική συμμαχία.

Ακούει κανείς;;;;;

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.