Ένας πολύ καλός φίλος, με μια τρέλα πολύ δημιουργική, έφτασε μετά από μια πολύ γόνιμη καλλιτεχνική περίοδο της ζωής του στην φάση να .... εκτεθεί και να εκθέσει τις δημιουργίες του, τις εικόνες του, τα παιδιά του, τα ταξίδια του. Ο Χρήστος Χριστοδούλου πραγματοποιεί την πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Εικόνες από τον Θερμαϊκό".

Τις φωτογραφίες του τις θαυμάσαμε και πολλές φορές έχουν συνοδεύσει αναρτήσεις μας. Πιστεύουμε ότι θα τον ανακαλύψουν και οι συνδημότες μας που δεν τον γνώριζαν (καλλιτεχνικά)  ως τώρα. 
Αναδεικνύει, μέσα από τις φωτο του, με μια χαρακτηριστικά εμπνευσμένη ματιά, τις ομορφιές της Περαίας.

Ο ίδιος μας εκμυστηρεύεται στην αφίσα της εκδήλωσης:

"Θεωρώ ότι οι φωτογραφίες τις περισσότερες φορές , λειτουργούν σαν παγίδες για να συλλαμβάνεται η μνήμη. Έχοντας σαν χόμπυ μου τη φωτογραφία, θέλησα να μοιραστώ τις ομορφιές της περιοχής μου με όλους εσάς και θα  είναι τιμή μου να μπορέσω  να σας παρασύρω στο όνειρο μου και στα ταξίδια μου".

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ" ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ"
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, 
CAFE LIDO (ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), 
ΑΠΟ 1 έως 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.