Σε στρατηγείο αντίστασης μπορεί να μετατραπεί σήμερα ο χώρος του Δημαρχείο, που συνεχίζει να τελεί υπό κατάληψη από τους εργαζόμενους του Δήμου.
Κάλεσμα προς τις συλλογικότητες, τους συλλόγους γονέων, σωματεία  και δημοτικές παρατάξεις απηύθυνε το Σωματείο εργαζομένων να συμμετέχουν στη συλλογική κουζίνα και στις άλλες δράσεις που προγραμματίζει για σήμερα (Παρασκευή 23/11) το μεσημέρι.
Χρέος πλέον όλων των μη υποταγμένων - στους νόμους της δοσίλογης κυβέρνησης οπερέτας και στις ντιρεκτίβες των επικυρίαρχων Γερμανών - να μετατρέψουν το χώρο μπροστά στο Δημαρχείο (Περαία) σε ξεκίνημα αγώνα αντιστασιακής πάλης.

ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.