Έφεση στην αθωωτική απόφαση των τριών εργαζομένων, που κατηγορήθηκαν για το επεισόδιο εναντίον του Γερμανού πρόξενου στη Θεσσαλονίκη, άσκησε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Ιωάννα Κατσή.
Σύμφωνα με την εισαγγελέα η απόφαση είναι «νομικά εσφαλμένη», καθώς «δεν εκτιμήθηκαν ορθά τα πραγματικά περιστατικά». Πλέον οι δύο δημοτικοί υπάλληλοι και ο εκπαιδευτικό θα δικαστούν εκ νέου για την υπόθεση, αυτήν τη φορά από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται πως η έφεση δεν αφορά την κατηγορία της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης για την οποία είχαν απαλλαγεί, αλλά τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης και της παράνομης βίας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.