Μπορεί να καθυστέρησε μερικούς μήνες ο κ. Θανάσης Μπαλασάς, αλλά η προαναγγελθείσα ανεξαρτητοποίησή του (το γράψαμε από τον Ιούνιο, διαβάστε ΕΔΩ) τελικά πραγματοποιήθηκε στην χθεσινή 20η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού υποβλήθηκε και διαβάστηκε στο σώμα από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η πικρία που τον είχε κυριεύσει έναντι του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, και που είχε τη ρίζα της στην μη στήριξη  της υποψηφιότητάς του στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου από τον κ. Μαυρομάτη, αποδείχθηκε σήμερα ότι στάθηκε αδύνατο να υπερκεραστεί από παρεμβάσεις συναδέλφων του.
Άλλωστε ήταν από μήνες γνωστό, στους παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ, πως οι φιλοδοξίες του Επανομίτη αυτοδιοικητικού παράγοντα θα ήταν αδύνατο να ευοδωθούν μετά την - για πολλούς αναπάντεχη - αθώωση του Γιάννη Μαυρομάτη από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το θέμα της υπεξαίρεσης. Και ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους  της σημερινής ανεξαρτητοποίησης. Δεν μπορούν να αποκλειστούν όμως και οι υποθέσεις που γίνονται για σύναψη  παράξενων  πολιτικών "προξενιών". Αυτό εικάζεται από όσους γνωρίζουν συζητήσεις που γίνανε τρεις μέρες πριν μεταξύ τριών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου ( ο ένας έφυγε, ο άλλος βρίσκεται καθ' οδόν και ο τρίτος έχει αποδείξει ότι μπορεί να μιλά και να συμφωνεί με όλους εκτός από έναν) τουλάχιστον δύο παρατάξεων.
Βέβαια ο κ. Μπαλασάς ως λόγους της ανεξαρτητοποίησής του αναφέρει ότι εξέλιπαν οι λόγοι που τον ανάγκασαν (ως επικεφαλής της παράταξης "Συνεργασία για την Ανάπτυξη") να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του κ Μαυρομάτη και "δυσπνοεί" λόγω της συμβίωσής του σε ένα δημοτικό συμβούλιο στο οποίο η συμπολίτευση δεν ξέρει τι της γίνεται (ελεύθερη απόδοση Ακτιβιστή) και η αντιπολίτευση δεν είναι δημιουργική.

Άρα διαπιστώνουμε πως το  κλίμα αποχωρήσεων - αποσκιρτήσεων της παράταξης Αλεξανδρή  μετανάστευσε και στο "Θερμαϊκός - Νέα Πορεία". Κατά πληροφορίες μας δε άλλο ένα στέλεχος της συγκεκριμένης παράταξης ίσως αποστασιοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Ακολουθεί η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Θανάση Μπαλασά:


Η ημερομηνία που υπογράφεται η δήλωση ανεξαρτητοποίησης καμία σχέση δεν έχει με την διαδοθείσα και μη συντελεσθείσα καταστροφή του πλανήτη. Είναι απλά σύμπτωση.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.