Το παραπάνω ταιριάζει γάντι στον τυχοδιώκτη - παρλαπίπα Ανδρέα Λοβέρδο, που αφού αναδείχθηκε μέσα από το ΠΑΣΟΚ, καρπώθηκε την ανάδειξη αυτή, την εξαργύρωσε με την στήριξη των επιλογών και των ντιρεκτίβων  των δανειστών  όσο ήταν υπουργός στην κυβέρνηση Παπανδρέου και Παπαδήμου εφαρμόζοντας πειθήνια τις επιταγές τους, τώρα που το κόμμα της διαπλοκής έφτασε στην πλήρη κατάρρευση ΠΗΔΑΕΙ από το βουλιαγμένο καράβι.
Μικρή σημασία έχει η αναμενόμενη διαγραφή του από τον πρώην αδελφοποιητό και συναγωνιστή του Μπέννυ.
Μεγαλύτερη κατά τη γνώμη μας έχουν όσα εκμυστηρεύτηκε  αναγγέλλοντας την ίδρυση της πολιτικής κίνησής του. Μεταξύ άλλων είπε: 
«Στηρίζω την κυβέρνηση, αυτό θέλω να είναι καθαρό στην κουβέντα μας και θα το κάνω καθαρότερο τις επόμενες ημέρες, βάζω τις δυνάμεις μου ως βουλευτής, όμως από την άλλη πλευρά έχω πει ότι κανείς πια δεν μπορεί να με διαχειριστεί και η δική μου ένταξη στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ή όχι δεν είναι παράγωγο της δική μου, αποκλειστικά, πολιτικής βούλησης είναι παράγωγο των εξελίξεων στον πολιτικό αυτό χώρο. Παίρνω μια πρωτοβουλία που αφορά το 100% του ελληνικού πληθυσμού, δεν μπορούμε να κλειστούμε στο 5%, τιμούμε αυτό το 5% που στηρίζει ακόμα το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι το 95% είναι απέξω. Αρα λοιπόν απευθυνόμαστε στο 100% της κοινωνίας και από κει και πέρα οι κομματικές διεργασίες είναι σε κίνηση και εξέλιξη».

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.