Την Τετάρτη   12  Δεκεμβρίου, η διοίκηση του Δήμου θα απαντήσει στις καταγγελίες, για την κακή ποιότητα και επικινδυνότητα του νερού - που κύρια διαπιστώθηκε στην Επανομή, αλλά όχι μόνο εκεί - που διαβιβάστηκαν με τη μορφή υπομνήματος από μέλη της Κίνηση Πολιτών Επανομής και συνυπογράφηκαν  από μέλη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού. Βέβαια δεν ανέλαβε ούτε ο Δήμαρχος αλλά ούτε και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ να απαντήσει αλλά κρύφτηκαν πίσω από τον υπάλληλο  χημικό της ΔΕΥΑΘ κ. Φουγιαξή, ο οποίος επιφορτίστηκε να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις, εν αναμονή των ενεργειών του εισαγγελέα.

   

Μ' αυτήν τη ντρίπλα ο κ. Αλεξανδρής θα επιχειρήσει να πάει την επόμενη μέρα Πέμπτη(στις 13 του Δεκέμβρη) στην Επανομή για τον καθιερωμένο ετήσιο απολογισμό του, απαλλαγμένος από δυσάρεστες ερωτήσεις και τοποθετήσεις για το νερό και επικεντρώνοντας την ομιλία του στην επαναδημοπράτηση του έργου της αποχέτευσης της Επανομής.

Προβλέπουμε όμως ότι θα έχει ένα δύσκολο απόγευμα την προσεχή Τετάρτη στο Δημοτικό θέατρο της Επανομής γιατί είναι πολύ δύσκολο να αντιστρέψει το δυσμενές γι' αυτόν κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους πολίτες λόγω της ανεπάρκειας και ανικανότητας της διοίκησης του. Ιδιαίτερα μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις - ανεξαρτητοποιήσεις στελεχών του, που όλοι τους δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους για την παράταξη των 4 - 5 κολλητών που δείχνει να αδιαφορεί για την ευημερία του δήμου και των δημοτών.

Η συνάντηση με κατοίκους για το νερό θα γίνει την  Τετάρτη 12-12-2012 στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα πάνω από το ΚΑΠΗ (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου).
Ο Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, στην ειδική της συνεδρίαση, θα γίνει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 7:30 μμ στο Δημοτικό θέατρο Επανομής.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.