Τελικά μπρος στην κινητοποίηση των πολιτών δεν τόλμησαν. Δεν τόλμησαν να συγκρουστούν με τους ενεργούς πολίτες που δεν δέχονται αλισφερίσια που αλλοιώνουν την ανάπτυξη και δίνουν διαπιστευτήρια σε επιχειρηματίες που είναι σε αντίθεση με το καλό του τόπου. Η τροποποιήση του ρυμοτομικού όλα πλέον δείχνουν πως θα μείνει στο συρτάρι.

Δήθεν θα το ξαναεξετάσουν είπαν. Αλλά ούτε οι δικοί τους δεν έχουν διάθεση να το ψηφίσουν. Δεν θέλουμε να κατηγορηθούμε ότι   το περάσαμε αγνοώντας τις διαθέσεις των κατοίκων, έλεγαν με νόημα κάποιοι.
Οι συγκεντρωθέντες στην αίθουσα συνεδριάσεων όταν ανακοινώθηκε ότι δεν θα συζητηθεί αποχώρησαν δηλώνοντας ότι θα βρίσκονται με "το όπλο παρά πόδα".

Ακτιβιστής

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.