Σε δεινή θέση φαίνεται πως βρέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση ο Δήμαρχος Θερμαϊκός ο οποίος είδε  το έργο των μαζικών αποχωρήσεων από την παράταξή του να επαναλαμβάνεται για μια ακόμη φορά.  Έτσι σκυθρωπός άκουσε τον Πρόεδρο να διαβάζει τις επιστολές παραίτησης των κκ Λιόλιου Αριστείδη και Φερβελή Αλέκας. Επιστολές που προσδιόρισαν με τον αποκαλυπτικότερο τρόπο την σαθρότητα που επικρατεί στη Διοίκηση αλλά και στο Δημοτικό συμβούλιο συνολικά.  Ένα κλίμα που ταιριάζει γάντι με την προσφιλή έκφραση του Δημάρχου "κιτρινισμός". Έκφραση που την απευθύνει στα μπλογκς και τον τοπικό τύπο ενώ θα πρέπει από δω και πέρα να την απευθύνει στην Διοίκησή του και στις συμπεριφορές που αναδύθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση.
Τι ψεύτη τον αποκάλεσε πρόσφατα παραιτηθέν μέλος της παράταξής του,
τι "ντρέπομαι για τα παντελόνια που φοράς" του καταλόγισε, και εκείνος δεν απάντησε. Η οργή της κ. Φερβελή προκλήθηκε από την κατηγορία του κ. Αλεξανδρή ότι του ζήτησε αντιδημαρχία που επειδή δούλευε θα την λειτουργούσε μεταξύ 7 και 9 το βράδυ.

Κόντρες είχαμε μεταξύ του Στεφανίδη και του Παράσχου. 
Γελοιότητες χαρακτήρισε την τοποθέτηση Παράσχου ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ, ενώ ο αρχηγός της Κοινωνίας των πολιτών (με μείον 15 μέλη της που αποχώρησαν σήμερα) εξέφρασε τη λύπη του για τη στάση Στεφανίδη που σε αυτήν απέδωσε την κακή λειτουργία του Δήμου (;)
Κόντρα επίσης είχαμε   μεταξύ του Στεφανίδη και του Δημάρχου με αφορμή το εγκώμιο του τελευταίου προς τον πρώην Αντιδήμαρχο Λαζαρίδη που έκανε μεμφόμενος της στάσης του Στεφανίδη που δεν παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος, όπως έπραξε εκείνος. Ανάλογη πίεση  ασκήθηκε και από τον Κούτουκα προς τους ανεξαρτητοποιηθέντες γενικά να παραιτηθούν ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η Διοίκηση.
Το σημαντικό βέβαια γεγονός είναι πως με τις τελευταίες ανεξαρτητοποιήσεις χάνεται η δεδηλωμένη για την Διοίκηση. Χωρίς πλειοψηφία μπαίνουμε πλέον σε μια άλλη περίοδο. Κατά τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης επιβάλλεται μια άλλη προσέγγιση και συνεργασία των παρατάξεων ώστε να μπορέσει η διοίκηση να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που έχει μπροστά της.

Ακούστε ηχητικό απόσπασμα:

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.