Ξεκινάμε στον Ακτιβιστή μια ψηφοφορία για να διαγνωστεί η θέση των αναγνωστών μας πάνω στο σημαντικό ζήτημα της τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου (που υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού την Πέμπτη 21/3/13) στα όρια της Αγίας Τριάδας και του Μπαξέ, που αλλάζει μειώνοντας τα πλάτη των οδών Λαμπράκη και Κουντουριώτη (παραλιακή).
Η ψηφοφορία αρχίζει σήμερα (27/2 και ώρα 9:16 πμ) και θα κλείσει μετά έξι μέρες ( 5/3 και ώρα 11:16 μμ).
Μπορείτε να ψηφίσετε πηγαίνοντας στην αρχική σελίδα του Ακτιβιστή, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Το ΟΧΙ σημαίνει ότι δεν επιθυμούμε την μείωση του πλάτους των οδών επ' ωφελεία του επιχειρηματία.
Το ΝΑΙ σημαίνει ταύτιση με την απόφαση τροποποίησης που πήρε το ΔΣ, συμφωνώντας με το αίτημα του επιχειρηματία για μείωση του πλάτους των οδών.

Ενημερωθείτε διαβάζοντας:

Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού: Οι μάσκες πέφτουν

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. Χρήστο πρέπει να εξασφαλίσεις να ψηφίζει ο άλλος μία μονο φορά διότι αν κάνει εκκαθάριση του ιστορικού του περιηγητή των cookies μπορεί και ψηφίζει όσες φορές θέλει.για δέστο λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν πολλά, μα υπερβολικά πολλά δεν σας φαίνονται τα "ΝΑΙ'; Εάν είναι έτσι όπως τα λέει ο Δημήτρης δώσε "ΑΚΥΡΟ" Χρήστο φυσικά στην ψηφοφορία ΑΜΕΣΩΣ!
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ6 Μαρτίου 2013 στις 1:46 μ.μ.

    χρηστο η ψηφοφορια δεν μας δινει την αισθηση της διαφανειας...δεν μπορει το τελευταιο δεκαλεπτο να φηφισαν καμια 50 αρια μαζεμενοι(δεν βγαινει χρονικα) δυστιχως οι φιλοι του μπλοκ σου ψηφισαν ναι.ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ,,ΕΜΕΙς ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΧΤΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντωνης Ζαβερκος6 Μαρτίου 2013 στις 2:06 μ.μ.

    Πως αλλαξε το αποτελεσμα μεσα σε 7 λεπτα πριν το τελος;Οσοι δεν ψηφισαν τοσες μερες περιμεναν το τελευταιο 7 λεπτο να ψηφισουν;Μπαμ κανει οτι καποιοι βαλανε το χερακι τους. Η ουσια ειναι οτι οι επενδυσεις πρεπει να γινουν για την αναπτυξη του τοπου, με νομιμες διαδικασιες.και αυτα που ξερει ο Αλεξανδρης να τα ξεχασει.στο χερι του ειναι το ανοιγμα της παραλιας απο την Περαια ως την ΑΓ Τριαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια είναι πως μπορεί ο καθένας να υποθέσει πως υπήρξε μαζική πρόσθεση ψήφων. Αυτό έγινε από χθες το απόγευμα και μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας. Όπως έγραψε και ο Σταύρος στο fb "Από την στιγμή που ο καθένας με μια απλή εκκαθάριση ιστορικού στον περιηγητή του μπορεί να ψηφίσει όσες φορές θέλει, νομίζω η προσπάθεια είναι μάταιη και το αποτέλεσμα λανθασμένο 100%".
    Δυστυχώς είναι μια "πονηριά" που θα έπρεπε να λάβω υπόψη μου και ενδεχόμενα να μην ανέβαζα την ψηφοφορία. Θυμάμαι πως αντίστοιχα λάθος αποτελέσματα υπήρχαν σε ψηφοφορία λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές όπου αν δεν κάνω λάθος υποψήφιος που έλαβε τελικά κάτω του 10% στις εκλογές, στην ψηφοφορία βγήκε ως το φαβορί με περισσότερο από 40 ή 50%.

    Για να μην σας κουράσω άλλο υπόσχομαι να μην ανεβάσω άλλη ψηφοφορία αν δεν εξασφαλιστεί προηγουμένως η αξιοπιστία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.