Η περίπτωση μιας Βρετανίδας που «πέθανε» και επανήλθε 45 λεπτά αργότερα επαναφέρει το γνωστό εύλογο ερώτημα: «πού ταξίδεψε η συνείδησή της όλο αυτό το διάστημα»; Το ρεπορτάζ του BBC, πάντως, αναφέρει ότι η μεσήλικη γυναίκα δεν θυμάται τίποτα... 

Η υγεία της 63χρονης, Κάρολ Μπράδερς, η οποία αναμενόταν να πεθάνει αφότου η καρδιά της έπαψε να χτυπάει για 45 ολόκληρα λεπτά, βαίνει καλώς έπειτα από την καρδιακή προσβολή την οποία υπέστη τον προηγούμενο μήνα. 

Και όλα αυτά, χάρη στην επιμονή των νοσοκόμων, οι οποίοι επεχείρησαν να επανεκκινήσουν την λειτουργία της καρδιάς της έπειτα από 45 λεπτά. Η εν λόγω κυρία αναρρώνει πλέον στο σπίτι της, δίχως την παραμικρή ανάμνηση που σχετίζεται με το τι της συνέβη.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Θα «θυμήθηκε» στον άλλο κόσμο που πήγε, ότι ξέχασε να φασκελώσει τα σαΐνια τους Έλληνες πολιτικούς με αρχηγό το (εξαφανισμένο) ζαβό με το αμερικάνικο διαβατήριο και γι΄αυτό ξαναζωντάνεψε. Για να θυμούνται οι λέρες πολιτικοί, πως μέχρι και οι πεθαμένοι τους …μουντζώνουν! Με την καλή έννοια το λέω, όπως λέει κι ο Λαζόπουλος, αυτός ντε με το τρελλόχαρτο που πήρε απ΄τον στρατό, ενώ στα …»επεισόδιά» του μας αραδιάζει τις θεατρικές του εμπειρίες από την θητεία του στον...στρατό!

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.