Η Θεατρική ομάδα ''Κύκλος'' παρουσιάζει την επιθεώρηση ''Βουλή Καπέλο'' των Ευθύμη Κάλφα-Βασίλη Καλφάκη σε σκηνοθεσία Βασίλη Καλφάκη. Tην Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης (Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης).

Το «Βουλή Καπέλο» ανέβηκε πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2012, στο δημοτικό θέατρο Ν. Μηχανιώνας του Δήμου Θερμαϊκού. Οι συνολικά 1,300 θεατές που παρακολούθησαν την πρεμιέρα της επιθεώρησης ήταν και η αφορμή για να μεταφερθεί όλος ο θίασος στον Δήμο της Θέρμης για ακόμη μια παράσταση! 

Λίγα λόγια από τους συγγραφείς:
Βουλή Καπέλο ονομάζεται η τρίτη κατά σειρά επιθεωρησιακή δουλειά μας, μιας και το καπέλωμα έγινε στις μέρες μας συνήθεια λατρευτή. Καπέλωμα μες στη βουλή, καπέλωμα σε σκάνδαλα, σε μίζες και σε τράπεζες, καπέλωμα από την τηλεόραση και τα λεβεντόπαιδα της. Καπέλωμα παντού. Υπάρχουν πολλών ειδών καπέλα. Το καπελάκι του Αντωνάκη, το καπελάκι που σου κάνει ο κουρέας, το καπελάκι που σου φοράει η μαμά για να μη σε κάψει ο ήλιος… αλλά υπάρχει και ένα άλλο καπέλο που σου φοράνε για να σε αποκοιμίζουν την ώρα εκείνη που εσύ οφείλεις να είσαι ξύπνιος, την ώρα εκείνη που κεντάν τον εφιάλτη σου. Και επειδή σαν χώρα είμαστε επιρρεπείς στους εφιάλτες σήμερα θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε πέρα και να βγάλουμε τα εσώψυχα μας, με μπρίο κέφι και χαρά.

Βουλή Καπέλο εστί όλοι για το Δαφνί. 
Όλοι στεφανωμένοι 
και από τη χαρά χεσμένοι 
που μπήκανε εκεί λαμόγια στη ζωή.

Συντελεστές:
Κείμενα: Ευθύμης Κάλφας - Βασίλης Καλφάκης.
Σκηνοθεσία: Βασίλης Καλφάκης.
Μουσική: Στέφανος Κατσαρός
Σκηνικά: Κύκλος.
Χορογραφίες: Ευγενία Εμμανουηλίδου.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Ανδρέου Στέισι
Γουίλκοξ Φίλιππος
 Δανιηλίδου Βικτώρια ,
Δεληγιάννη Κατερίνα
 Ζερμπίνος Άγγελος
 Καλφάκης Βασίλης
Κάλφας Άγγελος
Κριπιντήρη Ελευθερία
Σπίνου Αφροδίτη
 Φωτιάδης Κώστα

Είσοδος: Ελεύθερη
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.