Μπορεί ο καιρός να μην βοήθησε  (το ψιλόβροχο άρχισε μαζί με την εκδήλωση σχεδόν) αλλά η εκδήλωση του Μπακλακουράνι στην Αγία Τριάδα πραγματοποιήθηκε κανονικά.
Με την έναρξη της βροχόπτωσης άλλοι μαζεύτηκαν στο στεγασμένο χώρο του ΚΑΠΗ, οι τολμηρότεροι επέδειξαν γενναιότητα και κάποιοι άλλοι αποχώρησαν.
Και ενώ οι Αγιοτριαδιώτες το ρίξανε στο χορό αρχικά μπροστά στη θάλασσα, με   τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Κούτουκα και τον Πρόεδρο του ΔΗΠΠΑΚΥΘ κ. Παναγιώτη Τροκάνα να σέρνουν το χορό, γρήγορα αναγκάστηκαν να μεταφέρουν την πίστα στο εσωτερικό του ΚΑΠΗ.
Τα εδέσματα προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου περιλάμβαναν φασολάδα, ελιές, τουρσί, λαγάνα, χαλβά και άφθονη ντόπια ρετσίνα.
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!! Και του χρόνου!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Τον χορό τον «έσερνε» ο δήμαρχος, ή η ομάδα Κεραμιδάκης- Κούτουκας –Λαζαρίδης ; Εδώ σε θέλω! Οποιος μου απαντήσει σωστά κάποτε θα κέρδιζε…μπισκοτολούκουμο! Τώρα με τις απανωτές αυξήσεις των δημοτικών τελών, θα κερδίσει μόνο…σαρακοστιανό λουκούμι τριαντάφυλλο !
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους συνδημότες και καλή υπομονή !

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη(λαζαριδης)Μετα την αποτυχημενη ισχνη εκδοση της φυλαδας του ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ. (ΑΛΗΘΕΙΑ που ειναι οι χρυσες εποχες οπου αντιδημαρχος καταστηματων εβγαζε αδειες και επαιρνε και διαφημησεις εχωντας την εφημεριδα στο ονομα της μαμας του;(νεα ηθη). Τωρα σερνει τον χορο με αυτους που τον εφτυσαν..αραγε ποια η νεα υποσχεση τους προς αυτον;....Μηπως φλερταρει την αποφαση για νεο εντυπο μεσω ΤΕΘ με την ΒΟΗΘΕΙΑ καποιας κολλητης του; Τι καραγκιοζλικια ειναι τουτα; Τωρα που χαθηκαν οι διαφημησεις της ΓΑΙΑ..(δειτε τι σχεση εχει το γραφειο αυτο με τον δημο και ποιος ειναι απο πισω;).Τωρα που δεν υπαρχει ΤΕΜΠΤΕ να το παρει απο τους πρωτους οπως τοτε..... που οι αλλοι επιχειρηματιες ενω ειχαν ολες τις προυποθεσεις τους απεριπτε ο μηχανισμος της Ν.Δ Τωρα χορευει στο Μπακλακουρανι ισως για κανενα κοκκαλο...Οσο για τους αλλους αυτοι κανουν την δουλεια τους διοικηση ειναι...Η Αλεπου ομως στο παζαρι κατι γυρευει.και τα φαινωμενα αυτα τυπου Λαζαριδη πρεπει εκτος απο το να τα σχολιαζουμε..Πρεπει και να τα απομονωνουμε..να βρισκουν καταφυγεια και να φλερταρουν τους ομοιους τους.....Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.