522509_592351627460101_1667656067_n
Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρονται αυτή τη στιγμή τέσσερις κάτοικοι της Ιερισσού οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν μετά τις κατ’ οίκον έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί. Οι δύο από τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ οι υπόλοιπο σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και δε σχετίζονται με την εμπρηστική επίθεση στα μεταλλείου χρυσού στις Σκουριές.
Σύμφωνα με την αστυνομία οδηγούνται στη Θεσσαλονίκη επειδή εκεί είναι η έδρα της υπηρεσίας που διενεργεί την προανάκριση. Οπως έγινε γνωστό τα αδικήματα που ανριμετωπίζουν οι τέσσερις είναι της οπλοκατοχής χωρίς την απαραίτητη άδεια, βεγγαλικά, παράνομη κατοχή ραδιοασυρμάτων (κ.α).
Πηγή: seleo.gr

Δακρυγόνα στο σχολείο της Ιερισσού

Διαβάστε την αναφορά στο βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού για τα δακρυγόνα που “ποτέ δεν πέσανε” στο Γυμνάσιο-Λύκειο του χωριού και μετά ακούστε και τη μαρτυρία στο κυλικείο του σχολείου.
sxoleio

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.