Αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη, 20 Απριλίου, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, που επρόκειτο να γίνει σήμερα, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Γρηγόρη Μαυρομάτη, πατέρα του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη.

Στην κηδεία του εκλιπόντος, που έγινε το  πρωϊ της Τρίτης στα κοιμητήρια της Καλαμαριάς, ακολούθησαν την εκφορά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κωστής Κούτουκας, ο γενικός Γραμματέας του δήμου κ. Λευτέρης Κεραμιδάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βουδούρης, Παπαμιχαήλ, Μήλιος, Παρθένα Παπαδοπούλου, Στεφανίδης, Μπαλασάς και πλήθος κόσμου, ενώ συλλυπητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο ευρισκόμενος στην Αθήνα δήμαρχος κ. Αλεξανδρής.
Στην οικογένεια Μαυρομάτη, θέλουμε να εκφράσουμε και προσωπικά τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα και παππού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 χρόνων.
Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, που είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται (η πρώτη επρόκειτο να γίνει στις 13 Μαρτίου), θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.