Ο 39χρονος Συμεών Μαυροειδής, Πρόεδρος της ηλεκτρονικής αλυσίδας e-shop, συνελήφθη στο Μαρούσι από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας  Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 9.959.583 ευρώ.
“Συνελήφθη στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 39χρονος ημεδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 9.959.583 ευρώ”, ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Ας σημειωθεί ότι ο Σ. Μαυροειδής το 2008 είχε λάβει για την εταιρεία του το βραβείο επιχειρηματικότητας Κούρος 2008, το οποίο του είχε απονέμει ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Αλογοσκούφης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.