Τα 252 Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου θα αποτελέσουν -σύμφωνα και με τον Αντώνη Μανιτάκη- την πρώτη δεξαμενή για τις 15.000 απολύσεις, εκ των οποίων οι 2.000 θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Ιούνιο. 
Στα εν λόγω Νομικά Πρόσωπα εργάζονται υπάλληλοι αορίστου χρόνου, αλλά και συμβασιούχοι, οι οποίοι θα οδηγηθούν στην έξοδο από το Δημόσιο. Από τους υπό κατάργηση φορείς έχουν ήδη ζητηθεί στοιχεία για το προσωπικό που απασχολούν. 
Τα νομικά αυτά πρόσωπα του δημόσιου τομέα διαθέτουν κατά κανόνα υπαλλήλους αορίστου χρόνου, αλλά και σημαντικό αριθμό συμβασιούχων ορισμένου χρόνου και έργου, οι οποίοι θα αναγκαστούν να οδηγηθούν στην έξοδο από το Δημόσιο με την καταβολή αποζημίωσης και, πιθανότατα, την παροχή πρόσθετων κινήτρων, όπως εξαγορά πλασματικών συντάξιμων χρόνων με ευνοϊκούς όρους. 

Δείτε τη λίστα πατώντας ΕΔΩ

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που ανήκει στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ...ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ πότε θα καταργηθεί αλήθεια;
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.