Όπως πληροφορούμαστε από την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, την Κυριακή 28 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων) θα γίνει η επόμενη διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες από την Ανεξάρτητη πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού.
Οι παραγωγοί θα στήσουν τους πάγκους τους στο Δημοτικό πάρκο των Ν. Επιβατών από τις 9 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι.
Τα προϊόντα που θα διατεθούν και οι τιμές τους θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ώρες. 
Η λίστα προϊόντων θα αναρτηθεί στο μπλογκ της Πρωτοβουλίας καθώς και σε κεντρικά σημεία του Δήμου μας.

Μοίρασαν τρόφιμα σε οικογένειες.


Μετά την κάθε διάθεση Χωρίς Μεσάζοντες, οι παραγωγοί και οι συνεταιρισμοί που συμμετέχουν αφήνουν στην Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία μια ποσότητα τροφίμων ώστε να βοηθηθούν οικογένειες που τα χρειάζονται.

Οι υποχρεώσεις των μελών της Πρωτοβουλίας δεν τελειώνουν με το κλείσιμο του κάθε παζαριού. Πρέπει να συγκεντρώσουν τα προσφερθέντα τρόφιμα, να τα μεταφέρουν, να τα ταξινομήσουν, να τα μοιράσουν σε ίσες ποσότητες και να τα δώσουν στις οικογένειες (που και αυτές έχουν την υποχρέωση να βοηθήσουν σε όλη την διαδικασία).

Οι εικόνες είναι από την τελευταία διευθέτηση των προϊόντων που ήδη έχουν δοθεί.






ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.