Μια συνεδρίαση που είχε όλες τις προϋποθέσεις να είναι αποδοτική και ήρεμη, αφού στο κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης (έξι όλα κι όλα τα θέματά της), αυτό του καθορισμού τελών χρήσης Αιγιαλού έτους 2013, όλοι πλην ενός συμφωνούσαν εξελίχθηκε σε επεισοδιακή και απέδειξε ότι αρκεί ένας για να δημιουργήσει πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.

Ο πρόεδρος του Τοπικού της Αγίας Τριάδας, δεν αρκέστηκε στην κατάθεση της διαφωνίας του σχετικά με το ύψος των τελών αιγιαλού για την Αγία Τριάδα που πρότεινε η Εκτιμητική Επιτροπή, εισηγήθηκε η Οικονομική Επιτροπή, είχε την σύμφωνη γνώμη του Σωματείου Επαγγελματιών και υπερψήφισε ομόφωνα (με τις παρατηρήσεις κάποιων δημοτικών συμβούλων) το Δημοτικό Συμβούλιο. Επιτέθηκε με σκαιότητα εναντίον της επιτροπής που το εισηγήθηκε και έστρεψε τα πυρά του προς τον κ. Μαυρομάτη τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο για την πρόταση που τιμολογεί με 13 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο την χρήση αιγιαλού στην Αγία Τριάδα. Ο κ. Μαυρομάτης τον κατηγόρησε για φασίζουσα συμπεριφορά με συνέπεια να ακουστούν οι συνήθεις "κραυγές και ψίθυροι", τόσο στην αίθουσα όσο και αργότερα στα social media.
Εντύπωση προκαλεί η γαλήνια αντιμετώπιση της κατάστασης από τους λοιπούς του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα τέλη που ψηφίστηκαν, όπως είχαμε τα είχαμε δημοσιεύσει σε παλαιότερη ανάρτησή μας:

Μειωμένα τέλη αιγιαλού εισηγείται ο Δήμος Θερμαϊκού για φέτος

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα (τη συζήτηση για το θέμα) και βγάλετε τα συμπεράσματά σας:




Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ακομη και η χρυση αυγη δεν αντεξε ορισμενους. Ο προεδρος του λαικου συνδεσμου Μηχανιωνας ζητησε να φυγει απο τα γραφεια ο γνωστος και μη εξαιρετεος κυριος για αναρμοστη συμπεριφορα μεσω διαδικτυου,μαλιστα οι πληροφοριες λενε οτι καλεσαν και την αστυνομια με την αιτιολογια οτι τους ενοχλουσε....αβυσσος η ψυχη των υπερδεξιων...και κριμα τα κρασια που διατεθηκαν απο δημοκρατη(πασοκ) παραγωγο της αγ τριαδας προς ενισχυση της χρυσης αυγης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.