Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό στις ΗΠΑ καταδεικνύει την ανάγκη να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της οπολοκατοχής στη χώρα. Αυτή τη φορά δεν ήταν κάποιος «μακελάρης» αλλά ένα πεντάχρονο αγόρι και θύμα η 2χρονη αδερφή του.

Η μητέρα τους βγήκε για λίγα λεπτά από το σπίτι, όμως αυτά ήταν αρκετά. Όπως αναφέρει το CNN, ο πεντάχρονος πυροβόλησε κατά λάθος την αδερφή του με ένα τουφέκι Crickett, που του έκαναν δώρο οι γονείς του στα γενέθλιά του.

Το περιστατικό συνέβη στο Μπάρκεσβίλ στο Κεντάκι. Το μικρό όπλο Crickett θεωρείται ασφαλές για τα παιδιά και ο πεντάχρονος απλά ήθελε να δοκιμάσει το νέο του παιχνίδι.

«Σε αυτήν την περιοχή των ΗΠΑ δεν είναι ασυνήθιστο ένα πεντάχρονο να έχει όπλο ή ένας γονέας να του το αγοράσει για εκπαίδευση», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Δείτε την ιστοσελίδα των όπλων Crickett για τα παιδιά με σλόγκαν το «πρώτο όπλο μου».

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.