Σε συνεργασία της Οργανωτικής Επιτροπής του 4ου Γκραν-Πρι της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE) και της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση σκάκι στην Πλατεία Αριστοτέλους την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 18:00.

H εκδήλωση περιλαμβάνει:

A. Aγώνες Επίδειξης Σιμουλτανε Σκάκι με τους Έλληνες Γκρανμαιτρ, Γιάννη Παπαϊωάννου και Θάνο Μαστροβασίλη. Ο κάθε κορυφαίος σκακιστής θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 25 αντιπάλους.

Β. Επίσκεψη στο χώρο της πλατείας από κορυφαίους στον κόσμο σκακιστές που συμμετέχουν στον Γκραν-πρι που διοργανώνεται στο Μακεδονία Παλλάς από τις 22 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου.
Οι συμμετοχές για το σιμουλτανέ θα γίνουν δεκτές κατά προτεραιότητα. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στην γραμματεία της Ε.Σ.Σ.Θ.Χ. και στο χώρο της εκδήλωσης.

Η Διεύθυνση των Αγώνων
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.