Του Γ. Γ.

 
Τελικά αν έχεις «άριστη προϋπηρεσία» και έχεις«διαπρέψει» στο αντικείμενο σου ποτέ δεν μένεις στα αζήτητα. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη. Μπορεί να έμεινε για κάποιο διάστημα εκτός τηλεοπτικών πλατών αλλά τώρα, όπως ακούμε σε διαφημιστικό του καναλιού «Κόντρα», από την Δευτέρα επιστρέφει δριμύτερος για να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Μάκη Κουρή.

Μάλιστα. Εχει καμιά σημασία ότι μόλις πριν λίγες μέρες σε αποκαλυπτικό δημοσίευμα που υπέγραφε ο Κώστας Βαξεβάνης αναφερόταν ότι το blog του –το fimotro- «παίζει τον ρόλο   του πληρωμένου πιστολιού απέναντι σε επώνυμους και επιχειρηματίες»; Αξίζει να δώσει κανείς βάση στο δημοσίευμα του "Hot Doc" που υπογράφει ο Γιάννης Συμεωνίδης και κάνει λόγω ότι ο Γ. Παπαγιάννης είναι «Συλλέκτης αγωγών και μηνύσεων για εκβίαση, απειλές και συκοφαντίες»;Σίγουρα για τον Μάκη Κουρή, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού «Κόντρα» αυτά δεν έχουν καμιά σημασία.

Αλλωστε, πώς θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά αφού πριν κάποια χρόνια όταν ο Μ. Κουρής είχε δημόσιες ενδοεκδοτικές αντιπαραθέσεις με ένα άλλο μουτρόμουτρο της εκδοτικής φάρας τον Θέμο Αναστασιάδη –άλλο γατόνι περιωπής αυτός- ο συνεκδότης του "Πρώτου Θέματος" είχε καταγγείλει τον Κουρή ότι «λειτουργεί σαν ΚΥΠατζής» και το κράτος του το ανταποδίδει με το να δίνει στην εφημερίδα του τόσες κρατικές διαφημίσεις που δεν παίρνουν έντυπα με 20πλάσια κυκλοφορία απ’ ότι «Το Παρών».

Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, στο τακίμιασμα Κουρή-Παπαγιάννη πάει γάντι η λαϊκή ρήση «Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι». 

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.