Την Κυριακή 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με την συνήθη επιτυχία η τελευταία διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες από την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού στο πάρκο του Μπαξέ.

Περισσότεροι από 18 παραγωγοί και συνεταιρισμοί συμμετείχαν και περισσότερα από 30 αγαθά ήταν διαθέσιμα σε καλές τιμές και πολύ καλή ποιότητα.
Ο καιρός συνετέλεσε στην αθρόα προσέλευση των αγοραστών και αρκετοί τόνοι προϊόντων διακινήθηκαν.
Μια σοβαρή ποσότητα προϊόντων (όπως κάθε φορά) παραχωρήθηκε από τους παραγωγούς για ευπαθείς οικογένειες που βοηθιούνται από την Πρωτοβουλία.

Μέλη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών συσκεύασαν και μοίρασαν τις ποσότητες τροφίμων σε κατοίκους που προσήλθαν την Τρίτη το απόγευμα στο στέκι, στην Ξενίου Διός.













Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.