Επεισοδιακή η επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στην Κρήτη. Ένταση υπήρξε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε κοινωνικό ιατρείο τουΑρκαλοχωρίου, ενώ κάποιοι επιχείρησαν να του πετάξουν μπουκάλια με νερό. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν μίαπροσαγωγή.

Συγκεκριμένα, έξω από το κοινωνικό ιατρείοείχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στους δήμους αλλά και άλλοι πολίτες, οι οποίοι κρατώντας μαύρες σημαίες διαμαρτυρήθηκαν για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις στο δημόσιο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολίτικης και κατά του κ. Βενιζέλου.

Τα συνθήματα συνεχίστηκαν και κατά την ξενάγηση του κ. Βενιζέλου στο ιατρείο.

Βίντεο από το Cretalive



Στην ομιλία του ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στη σημασία των κοινωνικών ιατρείων που λειτουργούν συμπληρωματικά στις δομές υγείας αλλά με μεγάλη επιτυχία. Επισήμανε ακόμα ότι οι δομές αυτές δεν έρχονται να υποκαταστήσουν αλλά να συμπληρώσουν το ΕΣΥ και το κράτος, στην προσπάθειά του να παρέχει φροντίδα στους πολίτες του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο κοινωνικό ιατρείο συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου, Βιάννου κ. Ανδρέα με τον δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη και άλλους φορείς και εξήρε την προσπάθεια του δήμου αλλά και της Μητρόπολης για την παροχή βοήθειας στους πολίτες μέσω του Κοινωνικού Ιατρείου.


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ηντα λέτε μωρέ σύντεκνοι;
    Το χοντρό κοπέλι σακάκι δεν εφόρα,
    μαθές σας εκουβάλησε μπαρούφες απ΄την …χώρα!
    Kαι σαν δυνατά του κράξατε
    το «κλέφτες» μες στην νύχτα,
    ετούτος σαν κουφός δεν έλαβε …χαμπάρι !
    Είπαμε…Μπένι είν΄αυτός…μεγάλη του η ..Χάρι!
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.