Ο ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζει» ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου των «ΝΕΩΝ», σύμφωνα με το οποίο η αξιωματική αντιπολίτευση να δώσει το χρίσμα της υποψηφιότητας για τη δημαρχία της Αθήνας στη Γιάννα Αγγελοπούλου. «Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο και οι «αξιόπιστες», όπως πάντα, πηγές του συνεργάτη των «ΝΕΩΝ » κ. Παπαχρήστου τον οδήγησαν στη μεγάλη «ανακάλυψη» της προσέγγισης της κας Αγγελοπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καθώς και σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο Δήμο της Αθήνας. Για να μην αγωνιά τζάμπα, τον ενημερώνουμε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι πηγές του τον κρεμάνε», αναφέρεται δηκτικώς στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.